Marius Toader

Marius Toader este originar din Jina/Marginimea Sibiului, si este absolvent al liceului de matematica - fizica Gheorghe Lazar din Sibiu si al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din Timisoara. De profesie Inginer Electronist, a lucrat la companii inovative de IT si electronica intre 1997 si 2001: RC Team, Comrace, GenRad, Teradyne.

In 2002 a infiintat compania ALFA TEST, o investitie bazata pe knowledge. Astazi compania lucreaza in 10 tari, are o cifra de afaceri estimata de 5 milioane de euro si 20 de angajati in Romania si Bulgaria. Activitatile  se desfasoara principal in Romania, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Serbia si Slovenia, clientii fiind in principal firme de productie din domeniile electronica si  automotive.

ALFA TEST este o companie 100% romaneasca, infiintata in 2002, specializata in echipamente si solutii pentru inspectie , testare si automatizare flexibila. Activitatile companiei sunt de distributie de echipamente de nisa - echipamente de inspectie optica, cu raze X, testare electrica, roboti colaborativi si roboti de logistica autonomim, realizare de celule de automatizare flexibile, realizare de echipamente de testare electrica, activitati de testare placi electronice si de dezvoltare programe de test