Rares Manolescu

Cu o experienta de 20 ani in training, peste 10 ani ca manager si 10 ani de coaching individual si cu echipe, Rares Manolescu a devenit unul din cele mai cunoscute nume de pe piata de training din Romania. Perspectiva sa de coaching sistemic asupra dinamicii echipelor si profunda intelegere a motivatiei umane ii ajuta pe participanti sa devina mai implicati in procesul de invatare si ii directioneaza inspre actiune.

Rares isi imparte energia intre rolul sau international de Master Trainer al The Ken Blanchard Companies, lucrand cu clienti din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si America de Nord si cel de Master Trainer si Executive Coach activand in Romania.

El a contribuit semnificativ la lansarea si dezvoltarea Blanchard International Romania, divizie a companiei Human Invest, coordonand activitatea locala ca Managing Director si reusind alaturi de colegii sai sa o transforme intr-una din cele mai respectate de pe piata. Rolurile sale de master trainer, executive coach si consultant de business l-au ajutat sa dobandeasca o intelegere profunda asupra clientilor sai - majoritatea companii multinationale - si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru nevoile lor.

In Romania, Rares a fost recunoscut ca "Trainerul
anului" (2007) pe baza voturilor a sute de profesionisti si manageri de resurse umane, a fost nominalizat intre primii cinci traineri ai anului (2008), iar anul 2011 i-a adus si o nominalizare pentru “Coach-ul anului 2010′′. Rares a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Oradea, este masterand in drept la Universitatea din Cluj si a absolvit Open University Business School (UK) cu specializarea in Manangement.

A urmat cursurile Metasysteme Coaching School pentru a deveni coach, este consultant certificat Human Synergistics si facilitator al Demartini Institute. De asemenea, Rares este membru al International Coach Federation (ICF) si Associate Certified Coach.

Arii de competenta si experienta (in ordinea prioritatilor):

  1. Leadership si dezvoltarea echipelor
  2. Dezvoltare personala
  3. Management strategic

Motto-ul preferat"Never GIVE UP!"

Hobby-uri: Kiteboarding, Mountain Biking, Desen

Carte preferata: Why motivating others doesn't work... and what does - Susan Fowler

 

Modalitati de comunicare cu Rares:

Pagina LinkedinPagina Twitter