Alexandru Dinu

Alexandru Dinu este antreprenor, consultant de business și trainer atestat si pasionat de livrarea de programe pentru dezvoltarea abilitatilor de vanzare si relationare cu clientii, comunicare eficienta în cadrul echipelor, management si leadership. 

Are 14 ani de experiență practică în vânzări. De-a lungul timpului, printre altele, a dezvoltat și a condus o companie de peste 100 de angajați, din domeniul vânzărilor.
Este certificat in Project Management și competențe manageriale și în cei 10 ani de experiență în management, a condus echipe de proiect, echipe de vanzari și echipe complexe de management de până la 100 de oameni pentru diferite companii. În cei 9 ani experiență în training, și-a creat propria divizie, The Markers Business Consulting, unde alături de colegii săi, nume sonore din domeniu, a livrat consultanță și training pentru mai bine de 100 de companii românești de top. A acumulat peste 1.800 de ore petrecute împărtășind din know-how-ul său.
În anul 2013, ghidat de pasiunea pentru marketing, a fondat The Markers Consult, agenție de marketing online. Alex se implică în implementarea de strategii și proiecte de marketing direct și marketing online, în dezvoltarea de strategii de vânzări și de dezvoltare pentru companiile din România, proiecte de consultanță operațională privind implementarea de call centere și de strategii de telesales, de recrutare a agenților de vânzări și de business development pentru manageri și antreprenori. Este pasionat de călătorii și iubește drumețiile montane.