Ilinca Berinde

Din cei 20 de ani pe care ii are, Ilinca si-a petrecut 8 ani in preajma dezbaterilor, fie ele dezbateri academice sau conferinte Model United Nations (MUN). Realizarile ei in domeniu includ numeroase competitii atat in Romania, cat si inafra, locul 7 in Top 10 Individual Speakers la Tilbury House Debate Tournment, Koln, Germania si titulul de titlul de coordonator al societii de MUN din cadrul Universitatii Amsterdam. Considera ca dezbaterile sunt cea mai utila si eficienta medota de a dezvolta gandirea critica a generatiei viitoare.

Este in anul 2 la University of Amsterdam, studiaza Politics Psychology, Law and Economics si isi face specializarea in psihologie sociala. A trait ca studenta in afara Romaniei si nu se teme sa spuna ca ne putem ajuta tara  poate mai mult din exterior decat din interior prin cunostinte si viziune. 

Ilinca este membru si director al departamentului de Proiecte in cadrul Ligii Studentilor Romani in Strainatate, filiala Olanda. Organizeaza asadar evenimente si activitati cu scopul de a activa, uni si pune in valoare comunitatea de studenti romani in Olanda. Activitatea ei in cadrul ligii se bazeaza pe dorinta de intrepatrunde valorile si cultura nationala si abilitatile tinerilor romani cu oportunitatile oferite de tara in care traieste. Asta va creste, spune ea, generatia care va schimba Romania. 
O vorba care o ghideaza si pe care isi doreste sa o transmita mai departe celor din jurul ei este "Gandeste liber! Nu este Ilegal"