Rodica Lupu

13 ani de antreprenoriat, 13 ani de afaceri europene în administraţia centrala si in proiecte internationale, 13 ani de implicare în societatea civilă şi peste 60 de milioane de euro atraşi din fonduri neramsursabile pentru clienţi şi parteneri.

Rodica Lupu a fondat şi conduce compania de consultanţă in management strategic si finantare Loop Operations, precum si Ingenius Hub, cu spatii ultra-centrale de co-working, cu programe constante de sustinere si finantare a tinerilor antreprenori si cu implicare in finantarea a 80 de start-up-uri in ultimii 3 ani.

Este expert al Comisiei Europene (TAIEX) în domeniul pieţei interne, în special piaţa internă a serviciilor nefinanciare.

 “Cred in cifre pentru ca nu avem inca stiinta de a masura altfel rezultatele si impactul. In acelasi timp, insa, pentru cei care doresc sa joace jocul antreprenorial la nivel global, acum e mai curand timpul ideilor, decat al calculelor. Ma intereseaza oamenii care se raporteaza la lumea de peste 20 de ani si, prin urmare, o creeaza. Acestia sunt cei carora le dedic cei 6 milioane de euro pe care ii vom aloca start-up-urilor alaturi de partenerii nostrii in 2018, dar si tot ce vom genera in continuare. Pariul meu acum este pe co-creatie si inovare cu orice risc, pentru ca ciclul de viata al produselor si chiar al modelelor de business se scurteaza exponential de la an la an”.