1NSPIRING Day - Workshop 3

#FORMAT

1NSPIRING Day Workshops sunt o serie de workshop-uri apreciate in intreaga Europa, care le ofera antreprenorilor o noua perspectiva asupra propriilor companii si ii ajuta sa ia cele mai bune decizii pentru viitor.

#AUDIENTA target

Antreprenori la inceput de activitate, care detin afaceri in stadiu de start-up sau scale-up, cei care au idei de afaceri si vor sa le puna cu succes pe piata, cei pasionati de antreprenoriat, persoane care iau in calcul posibilitatea de a porni pe calea antreprenoriatului, tineri din anii terminali de liceu si facultate care doresc sa puna in balanta antreprenoriatul ca si optiune de cariera.

#TEME ABORDATE 

1NSPIRING Day este singura serie de workshop-uri care iti oferă trei beneficii imediate:
1. Validarea ideii de business si a modelului de business
2. Construirea unui model functional cu ajutorul lui metodei 1NSPIRING, a lui Bart Jenezon și a expertilor care vor fi prezenti pe parcursul tuturor sesiunilor pentru a le raspunde participantilor la intrebarile legate de teme din domenii precum finantarea afacerii, HR, Marketing, Vanzari: Adrian Cioroianu, Adi Ploscaru, Cosmin Daraban, Mihaela Muresan, Mihai Guran, Ovidiu Toader, Sorin Faur, Catalin Stancu.
3. Participantii vor pleca cu un plan de actiune concret pentru perioada urmatoare.

Al treilea workshop este dedicat finalizării concluziilor după lucrul pe 1NSPIRING Canvas.

Se vor trage concluziile privind analizele referitoare la  propria companie, alături de obiectivele, validarea, clienții, scalabilitatea, echipa necesară pentru implementare cu succes. La fel ca pe parcursul întregii zile, participanții îi vor avea alături pe mentorii 1NSPIRING care îi vor ajuta să-și stabilească clar problemele și să găsească soluții pentru acestea.

Un alt aspect important de-a lungul zilei este determinat de deschiderea participanților și de dorința lor de a relaționa și reacționa. Participanții la 1NSPIRING Day sunt de multe ori viitori parteneri de business iar experiența fiecărui participant poate deveni o lecție pentru un coleg de workshop.

# CU CE RĂMÂI LA FINAL

  • O scanare completa a companiei sau a ideii
  • O viziune clara asupra companiei, grupuri tinta, probleme sociale sau de mediu pe care compania intentioneaza sa le rezolve
  • Generarea, analiza si evaluarea ideilor, precum si un proces clar ce parcurge atapele de la idee la implementare
  • Solutii la probleme specifice de business si strategii de implementare
  • Abilitati pentru o gandire analitica
  • Inspiratie si implicare atat pentru tine, cat si pentru echipa ta
  • Abilitatea de a sti ce oameni sa atragi in echipa pentru a-ti transforma ideile in actiuni
  • Imbunatatirea leadership-ului, a comunicarii si a gandirii analitice

Iar dacă vrei să beneficiezi de o bursă care să-ți subvenționeze participarea, te rugăm să te înscrii pentru una din cele 10 burse oferite de partenerii noștri: Vego Holding și CIT Grup.

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Creator, 1NSPIRING

Bart Jenezon se caracterizează drept Creator de oportunități pentru a-i ajuta pe antreprenori să-și atingă adevăratul potențial.

Citeste mai mult

Trainer și Consultant în finanțarea afacerii, AP DEVELOP 4EX

Adi și-a început activitatea în industria financiar-bancară acum 15 ani, contribuind ca specialist şi manager la formarea şi dezvoltarea echipelor de experţi din departamentele de operaţiuni, analiză şi restructurare credite, în BRD şi ING Bank. A coordonat şi implementat proiecte de eficientizare a proceselor interne pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor cu banca, în ING.

Citeste mai mult

CEO și Co-fondator, SilkWEB

Cosmin este omul de la SilkWeb, CEO și co-fondator al agenției precum și al platformei eCommerce Gomag. Cu o experiență de peste 18 ani în online, Cosmin Dărăban este specializat în marketing online și eCommerce, CRO și tehnici de creștere a traficului și vânzărilor.

Citeste mai mult

Fondator, Marketing Strategist & Brand Architect, Brand Essence Romania

Mihaela are 41 de ani și o experiență de 18 ani în marketing dintre care 10 ca Marketing Manager la IKEA. A lucrat si in LG Electronics, Radio Contact, Publimedia, Altex / Media Galaxy. A lansat Media Galaxy in Romania, IKEA în Romania și Croatia, magazinul online al IKEA și multe alte proiecte.

Citeste mai mult

Managing Partner, GCG

Antreprenor, consultant de business si mentor al comunitatii de start-upuri din Romania, Mihai Guran se diferentiaza prin experienta in dezvoltare de business la nivel international, cu expertiza profesionala in management, sales si marketing. Rezultatele obtinute s-au reflectat in cresteri ale cotelor de piata obtinute cu echipele formate si conduse pentru Dell, HP si Bitdefender.

Citeste mai mult

Antreprenor și consilier în afaceri,

Ovidiu Toader este business coach și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 21 de ani, cu cifre de afaceri cumulate de peste 70 de milioane de euro. Prima afacere a început-o în studenţie, la Timișoara, în ianuarie 1997 în domeniul distribuției accesoriilor pentru mobilă. Aceasta a crescut până la 5,4 milioane de euro și 90 de angajați în 2008, funcționând în toată România și Republica Moldova. În octombrie 2009 a vândut afacerea către unul din liderii mondiali, înfiinţând astfel subsidiara românească a acestei firme, pe care a condus-o până în septembrie 2014 dubland cifra de afaceri si asigurandu-i pozitia de lider pe piața din Romania. Din anul 2011 a lucrat mai mult de 5000 de ore de coaching și mentoring de afaceri cu peste 300 de antreprenori care au rezultate importante în creșterea profitului și consolidarea echipelor lor. Misiunea lui Ovidiu este să antreneze antreprenorii pentru ca ei să obțină claritate si să delege cu eficacitate pentru a obtine rezultate maxime.

Citeste mai mult

Fondator, Academia de HR

Sorin are o experiență de peste 18 ani în consultanță Resurse Umane, conducând proiecte extrem de complexe în următoarele domenii: diagnoză și dezvoltare organizațională, design și optimizarea structurii organizaționale, managementul schimbării, managementul performanței, conceperea strategiei HR, cultură organizațională. Sorin a lucrat cu organizații mari, cum ar fi Coca-Cola, Lisa Draxlmaier, Valeo, Renault, GFR, Ministerul Muncii din România, BCR, InterAgro, Agricover, Avon și multe altele.

Citeste mai mult