Cui i se adresează aceste pachete speciale?

   Aceste pachete speciale de acces sunt pentru companiile care valorizează relația cu clienții lor și care vor să-și recompenseze cei mai valoroși clienți cu un tichet de acces premium și o experiență de neuitat la un eveniment Business Days

   

  Ce am observat în decursul anilor?

  Din experiența celor peste 37 de ediții Business Days desfășurate până acum am observat că partenerii noștri preferă să folosească pentru fidelizarea celor mai importanți clienți invitarea lor la evenimentele Business Days cu pachete de acces premium, oferindu-le astfel mai multe beneficii cu impact imediat: conectarea la noutăți, dezvoltarea profesională, dezvoltarea afacerii și conectarea la numeroase noi oportunități.

  Prin relațiile speciale pe care le avem cu partenerii de cursă lungă al evenimentelor Business Days am dezvoltat un tip de acces special pentru fidelizarea clienților lor care au trei componente:

  •  pachete premium de acces pentru clienți și colegii partenerului
  •  un pachet de experiență premium la locul evenimentului prin care să se consolideze și mai mult relația cu acești clienți
  • un pachet de promovare prin care își pot consolida brandul și imaginea în rândul clienților existenți și pot atrage mult mai ușor clienți noi care să-și dorească să beneficieze de același tratament din partea partenerului nostru

   

   

  De ce ar trebui să alegi pachetele de acces pentru fidelizarea clienților?

   

   

   
  Astfel am dezvoltat 3 pachete preconfigurate de fidelizare a celor mai buni clienți ai tăi:

   

   
  Pachete pentru fidelizarea clientilor (preconfigurate)
   

  Componenta pachetelor de promovare si generare de experienta pentru clientii fideli invitati la evenimentul BD

  Componenta pachetelor de promovare si generare de experienta pentru clientii fideli invitati la evenimentul BD
   

  Există un stoc limitat pentru pachetele speciale de fidelizare a clientilor la fiecare eveniment

  Este important de știut că la fiecare eveniment există un stoc limitat de astfel de pachete: 1 pachet de tipul GOLD, 2 pachete de tipul SILVER și 5 pachete de tipul BRONZ la fiecare eveniment Business Days.

  Aceste pachete pot fi configurate doar cu pachete de acces de tipul Business Development, iar numărul acestora la eveniment este limitat.

  Vă rugăm să rețineți că tipul de acces Business Development este dedicat exclusiv factorilor de decizie din organizație. Manageri și antreprenori implicați în procesul de planificare strategică, în luarea deciziilor importante și în dezvoltarea afacerii.

   

  În cazul în care doriți să beneficiați de această oportunitate valoroasă vă rugăm să completați formularul de la linkul de mai jos: