Mihaela Nabăr

Mihaela a preluat, la începutul acestui an, conducerea Fundaţiei World Vision România. Cu o experienţă de aproape 12 ani în World Vision, Mihaela a ocupat mai multe poziţii în cadrul organizaţiei, în ultimii opt ani fiind Director al Departamentului de Achiziții și Management al Granturilor.
Din funcţia de Director al Departamentului menţionat mai sus, a avut, printre altele, rolul de a dezvolta un model de finanţare sustenabil pentru Fundaţie şi de a crea parteneriate strategice prin care să ajungem la cât mai mulţi copii care au nevoie de sprijinul nostru. În perioada în care Mihaela a ocupat această funcţie, portofoliul de granturi accesat şi implementat de World Vision România a fost de peste 50 de milioane de euro.
Pe lângă activităţile desfăşurate în cadrul World Vision România, Mihaela are o experienţă vastă atât în mediul academic – a fost profesor colaborator la Facultatea de Studii Europene în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca şi cercetător în cadrul aceleaşi Universităţi, cât şi în mediul instituţional: este expert în accesarea fondurilor europene, membru în Comitetul pentru Coordonarea și Managementul Acordului de Parteneriat UE şi  membru în Comisia de Monitorizare a Programului Operaţional Capital Uman în cadrul Ministerului pentru Fonduri Europene, este membru în Advisory Board-ul Coaliţiei Române pentru Fonduri Structurale, membru în Grupul de Lucru EU responsabil cu negocierea cadrului financiar pentru Strategia de Dezvoltare a României şi membru fondator al Centrului pentru Studii Politice şi Relaţii Internaţionale, Cluj Napoca.