Robert Tatoi

Robert Tatoi este manager si content creator in cadrul firmei FollowArt Production. Produce continut relevant, contextual si engaging pentru brand-uri care inteleg faptul ca video-content-ul este necesar in era in care traim.

Printre brand-urile pe care le-a sustinut sa cucereasca social media se numara: Dare Digital, Andy Szekely, Brand Minds, Neil Thubron, Business Days, Unison, Verita International School si altele. Avand background in arta dansului, abordeaza toate proiectele cu un filtru artistic si vine cu o perspectiva noua asupra modului in care fiecare brand este prezentat in mediul online.

Cuvantul cheie, ne spune el, este disruptie; metoda cea mai sigura pentru a diferentia un brand este de a perturba modul in care acesta "imbraca" si adapteaza content-ul pentru fiecare retea de socializare.

De la inceputul carierei sale in content creation si productie video a luat parte la cursurile si seminariile multor antreprenori de renume mondial printre care mentionam: Gary Vaynerchuk, Grant Cardone, Tai Lopez, Brian Tracy.