Constantin Arsene

Cibernetician, antreprenor de peste 29 de ani, Constantin Arsene este in primul rand un formidabil analist de business si unul dintre cei mai respectati oameni de afaceri din Arges, un om care a stiut sa se adapteze in permanenta atat la cerintele pietii, cat si la schimbarile tehnologice, dezvoltand un business de solutii informatice de management cu zeci de mii de utilizatori in Romania si in alte tari.


Ca proaspat absolvent al facultatii de Cibernetica din cadrul ASE, Constantin Arsene si-a inceput cariera in cadrul Centrului de Calcul al Uzinei de Autoturisme din Pitesti. In aprilie 1990 a inregistrat Prodinf intre primele companii din Romania, pornind de la ideea dezvoltarii unei solutii informatice de suport al managementului.

Solutiile Prodinf au evoluat in timp, avand la baza standarde internationale pentru sisteme informatice, la care s-a adaugat si un cuprinzator suport teoretic. Expertiza de top, ce a fost completata prin interactiunea cu sute de clienti din toate segmentele, incepand cu organizatii comerciale si bugetare, multinationale, holding-uri, pana la intreprinderi mici si mijlocii, este oferita astazi sub brandul EMSYS.

Bazate pe ani de cercetare si inovare, solutiile EMSYS ofera o abordare holistica a managementului, cu dimensiuni multiple, incepand de la managementul economico-financiar, dar si module operationale specializate, pentru mai multe industrii – Asigurari, Utilitati, Universitati, Constructii, Cercetare, Sector Public, Productie Alimentara, Productie Discreta, Productie de Proces, Extractie Titei & Gaze, Retail, Distributie, Ospitalitate, Transport.
Diferentiatorul principal al EMSYS este faptul ca o singura versiune de program, care are la baza instrumente puternice de modelare si configurare disponibile utilizatorilor, este folosita in toate tipurile de industrii si organizatii mentionate.

Aproape toate Universitatile importante din Romania se bazeaza pe EMSYS, ca si cea mai mare parte a firmelor de utilitati in domeniul apa-canal-termoficare, precum si cei mai mari asiguratori.
Solutiile EMSYS sunt potrivite si in cazul holding-urilor sau organizatiilor de vanzari si distributie, cu locatii si centre de cost multiple, cu integrare atat pe verticala cat si pe orizontala din punct de vedere al managementului organizational. 

Prodinf a pornit ca un business de familie, apoi s-a dezvoltat organic prin formarea si dezvoltarea unei echipe de peste 80 de specialisti. Produsele Prodinf au beneficiat in permanenta de activitatea de cercetare si inovare, inclusiv in colaborare cu Universitatea Politehica din Bucuresti, Academia de Studii Economice si Universitatea din Pitesti, fiind in permanenta aduse la zi din punct de vedere tehnologic. Prodinf are parteneriate strategice, de lunga durata, cu Oracle si Microsoft.


Constantin Arsene pregateste cu un plan pe termen lung generatia urmatoare de manageri, nivelul doi de management fiind in cea mai mare parte asigurat de oameni care s-au dezvoltat in cadrul Prodinf. Deasemenea, prin colaborari cu Universitatea din Pitesti si programe de tip internship, se asigura si dezvoltarea generatiei urmatoare de consultanti de business si programatori.