Roxana Lupu

Sportiv amator de anduranta, Roxana Lupu a fondat acum 4 ani Adrenallina Media, prima agentie de PR si evenimente din Romania nisata pe sport, viata sanatoasa si wellness.A descoperit sportul undeva spre 29 de ani si habar nu avea ca prima cursa de mountainbike la care a participat, fara sa stie macar sa schimbe vitezele la bicicleta, avea sa ii schimbe radical cursul. Disciplina practicarii unor sporturi de anduranta i-a dat curajul de a deveni antreprenor si de a arata si celor din jur cum sportul iti poate schimba mentalitatea.

Echipa Adrenallina livreaza programe de miscare, wellness si viata sanatoasa pentru oamenii din companii si realizeaza, printre altele, singurul studiu de pe piata ce mapeaza companiile implicate in sport din Romania.

Roxana are un background solid in jurnalism, activand in cele mai importante redactii de media din Romania (print, online si tv), inainte de a imbratisa marketingul si comunicarea.

Alaturi de expertiza in marketing prin sport, poarta cu mandrie la rever doua titluri de campioana nationala la triatlon amatori, sosea si offroad, si sustine workshop-uri corporate de motivatie prin sport.