Marian Ursei

Director General al companiei Turck Automation Romania unul din liderii mondiali in domeniul automatizarilor industriale, Marian Ursei si-a propus sa imbunatateasca calitatea serviciilor si bunurilor realizate in Romania prin conectarea proceselor de productie la solutiile inovative propuse de tehnlogie. Pasionat de principiile Kaizen (imbunataire continua a proceselor) a implementat multiple solutii care au crescut randamentul liniilor de productie, au imbunatatit calitatea produselor si au eliminat eroarea umana generand produse si servicii de calitate superioara.

Activand de peste treisprezece ani in lumea automatizarilor industriale a implementat multiple solutii in care au fost utilizate atat echipamente de camp (senzori si echipamente de comanda) cat si echipamente de procesare semnale si control (PLC / HMI).

Printre aplicatiile implementate mentionam solutii de avertizare/identificare Pick/Put to Light si solutii Call for Service, solutii de inspectie a calitatii atat 2D cat si 3D, solutii de trasabilitate si control folosind tehnologia RFID atat HF cat si UHF sau analiza cod bare atat 1D cat si 2D. Aceste solutii au fost implementate in toate ramurile industriale cum ar fi industria automotive, industria alimentara, industria faramaceutica si altele. Printre clientii care beneficiaza de aceste solutii mentionam Ford, Takata, Koeber, Michelin si altii – trasabilitate linii de productie, Dacia, Valeo, Gic Nosag – solutii de kitting si transport, Schaeffler, NTN-SNR, Adient - sisteme de averitzare tip Call for Service; Heineken, Gedeon Richter, Philips inspectia calitatii produselor maufacturate, iar lista poate continua cu clienti locati atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor.

Citate celebre care m-au ghidat in viata – “Secretul sa inaintezi este sa pornesti” si “Fii tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”

Recomand cu drag cartea: “Secretele succesului” de Dale Carnegie.