Mihaela Plescan

Mihaela Pleșcan este o persoană care își iubește profesia, o femeie de carieră dar în același timp și mama unui băiețel care i-a schimbat viața, și i-a deschis drumul spre antreprenoriat odată cu concediul de maternitate. O femeie activă în proiectele locale de dezvoltare personală și a carierei. Dragostea de oameni și munca alături de ei i-a conturat experiența profesională de mai bine de 10 ani în domeniul Resurselor Umane, mai exact în zona de Recrutare.

A luat parte și a contribuit direct la proiecte ample și de volum de angajări în corporații renumite la nivel internațional. Se mândrește cu zeci de mii de interviuri avute cu candidați în centre de evaluare de carieră și/sau discuții individuale pe partea de management al carierei.

Absolventă de psihologie și certificată în mai multe instrumente de evaluare ale personalității, alături de experiența practică din etapele de interviuri de angajare, îi susțin imaginea și statutul de profesionist. În prezent ca și Career Coach oferă consultanță în zona de carieră și orientare profesională, sesiuni individuale de coaching și organizează workshop-uri, traininguri pe zona de dezvoltare personală, a abilitățiilor de relaționare interumană și a celor de comunicare.

Crede cu tărie că fiecare dintre noi este programat ca să obțină Succesul, indiferent cum îl definește sau pe ce planuri îl dorește. E nevoie doar de curaj, spre a ne depăși propriile frici și convingeri limitative, și pentru a acționa constant în direcția visurilor noaste. De asemenea crede ca da, putem să ne trăim intenționat viața pe care o visăm.

Cărțile de suflet care i-au influențat Mihaelei modul de a fi și gândi sunt:

  • ''Supa de pui pentru suflet'' Jack Canfield, 
  • ''Robinson Crusoe'' Daniel Defoe,
  • ''De la idee la bani'' Napoleon Hill