Daniela Martin

Marketing Manager și PR cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, a atins cea mai mare provocare a carierei de până acum, când a făcut cunoștință cu lanțul hotelier SunGarden Hotels & Resorts.
 
Ajunsă în cadrul SunGarden Golf & Spa Resort în anul 2014, a contribuit la crearea unui brand autohton cu rezonanță. Printre provocările mari ale carierei se poate enumeră Rebranding-ul Lanțului Hotelier SunGarden Hotels & Resorts, respectiv: SunGarden Golf & SPA Resort, un cunoscut resort de 5 stele din Transilvania (Cluj-Napoca), SunGarden Therme - (Dej) 4 stele  și SunGarden Salin, 3 stele (Turda).
Este mândră de familia SunGarden Golf & Spa Resort și de colegii de Brand, această familie care se dezvoltă constant, un nou proiect SunGarden fiind fostul hotel Carol I din Băile Herculane.
 
Din 2018 a hotărât să conducă activitatea de Marketing și PR a locației SunGarden Golf & Spa Resort, dedicându-se comunității pe care a creat-o în cadrul resortului, evenimentelor din resort, dar și celor locale și naționale.
 
Experiența dobândită pe parcursul anilor în domeniul ospitalității, pe partea de leasure și nu numai, pe mai toate tipurile de servicii și pe o plajă largă de clienți, o determină să citeze
"A lot of times people don't know what they want, until you show it to them " -Steve Jobs
 
Când nu este în mijlocul evenimentelor din Resort, în spatele unui laptop, sau la diverse conferințe naționale, Daniela este Mamă!
 
Este convinsă că principiile solide: onestitatea, umanitatea, progresul și bucuria de a trăi sunt cele care au călăuzit-o mereu și care au ajutat-o să se dezvolte frumos, atât în carieră, cât și în viață personală!
Daniela Martin deține cetificări în Marketing și PR, Antreprenoriat și Manager Inovare.