Ciprian Condur

Ciprian Condur este Managing Partner la System Innovation România, avand 20 de activitate în industria IT locală şi o experienţa diversificată, evoluând de la programator la antreprenor. Este interesat de aplicarea practică a tehnologiei în business şi de creşterea productivităţii prin automatizare.

Este absolvent al Facultății de Informatică din cadrul Universității “Al.I.Cuza” din Iași. Aria sa de expertiză acoperă soluţii de business din categoria ERP, CRM şi BI cu focus pe SAP Business One şi Qlikview, iar în ultimii 2-3 ani, tehnologii de avangarda precum Robotic Process Automation şi Inteligenţă Artificială.

De-a lungul timpului a învățat din experiențele acumulate că soluțiile software de business aduc valoare atunci când rezolvă cerințele clientului, când se pot adapta nevoilor acestuia. “Serviciile de implementare fac diferența între proiectele de succes și cele eșuate, de aceea suntem alături de clienții nostri pe tot parcursul ciclului de viață al proiectelor, încercând să oferim soluții, nu sisteme IT. Astfel clientul înţelege beneficiile şi va deveni partenerul nostru pe termen lung, iar noi devenim astfel “trusted advisor-ul” acestuia.” – acesta este principiul de bază în evoluția sa profesională.

Ciprian recomandă cu încredere aceste cărți care l-au marcat și ajutat să își creeze noi perspective asupra vieții:

  • Bertrand Russel – “În căutarea fericirii”
  • James Clavell – “Shogun”
  • Andre Agassi – “Open”

System Innovation Romania este un integrator care oferă clienților săi solutii software de business complete. Compania a inceput in 2008 să implementeze in România și in țările din regiune SAP Business One, soluție ERP dedicată întreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulată în optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atât extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru România, Bulgaria și Serbia, Banking Integration, Portal Clienti B2B), cât și soluții complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, soluții de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH și soluții de automatizare RPA dezvoltate in-house.

System Innovation Romania are astăzi o abordare holistica a proceselor de business dintr-o companie, oferind soluții complexe care combină cele mai noi tehnologii cu expertiza acumulata în cei peste 10 ani de consultanță în optimizarea fluxurilor de business. Livrăm astfel clienților noștri soluții complete, personalizate, adaptate nevoilor și bugetelor acestora, asigurându-le platforma completă pentru dezvoltarea companiei și pentru decizii manageriale în timp real.