Loredana Preda

Antreprenor de succes in industriile creative si culturale, Loredana Preda fondeaza compania  Noblesse Group International  in 2002, creand de-a lungul timpului mai multe branduri  Noblesse Interiors , Studio Insign , Palatul Noblesse, Noblesse Academy si Asociatia cultural Noblesse. Acestea  activeaza in domeniile:  mobilier si decoratiuni, servicii de proiectare in design interior si arhitectura, evenimente corporate si artistice, proiecte culturale, academie de cursuri de dezvoltare personala si profesionala, promovand prin toate acestea un lifestyle plin de valoare.
Aceste branduri spun fiecare o poveste, nascute din pasiune, leadership vizionar, competenta managerială, dorința de dezvoltare continuă și dragostea de frumos, de cultură și istorie, impreuna dand nastere unui business de familie, menit a fi lasat mostenire.

Incepand cu 2012 a condus personal proiectul de consolidare si amenajare a Palatului Noblesse, implinindu-si viziunea si readucand la viata una dintre cele mai frumoase si reprezentative cladiri istorice ale Bucurestiului. Astazi aceasta este recunoscuta drept un concept unic si original, dedicat designului si arhitecturii, artelor, culturii, promovand valorile unui lifestyle autentic.