Workshop [Management&Strategie] 2 - Automation and digitization of business processes

#FORMAT

Workshop-urile sunt sesiuni interactive care se axeaza pe transferul de cunostinte prin schimb de experienta. Sesiunile, la care participa pana la 3 speakeri, se desfasoara sub forma de prezentari de 15 minute, axate pe studii de caz, exemple de buna practica, analize si sunt urmate de sesiuni interactive de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile cu 4 pana la 5 speakeri se desfasoara sub forma de interviu pe scena, urmat de sesiuni de intrebari si raspunsuri moderate. Sesiunile de intrebari si raspunsuri dureaza minim 40 de minute, oferind astfel celor din sala posbilitatea de a adapta continutul acestor sesiuni la problemele si preocuparile lor specifice, crescand utilitatea si relevanta acestor sesiuni. 

#AUDIENTA

Aceste sesiuni de workshopuri se adreseaza in special antreprenorilor implicati in mod activ in afacere si care doresc sa afle ultimele trenduri in management si strategie de business, managerilor de departamente, top managerilor din organizatie, profesionistilor care au oameni in subordine, tuturor managerilor implicati in organizarea proceselor de business, in planificare strategica, in management operational si celor care vor sa-si dezvolte aceste abilitati.

#TEME ABORDATE

 • Digitalizarea și automatizarea proceselor prin implementarea unor aplicații de business
 • Digitalizarea business-ului cu ajutorul tehnologiei
 • De la Lean traditional la Lean Digital
 • Transformarea Digitala → Adaptare Evolutiava – Tehnilogia ca si Core Business
 • Responsive Enterprise  – Cum vad steakholders ca organizatia va prospera in 2020
 • De ce Digitalizarea e dificilă? Necesita schimbarea unui model de business ce pare sa functioneze cu ceva total nou
 • Metodologiile compatibile si complementare Lean Six Sigma
 • Impactul industriei 4.0 asupra acestora (cele 4 tehnologii care transforma procesele de productie: Big Data, IoT, Analytics, Robotics)
 • Alinierea digitalizarii cu procesele de imbunatatire continua
 • Digitalizarea proceselor - optimizarea fluxurilor de productie, de distributie si alinierea proceselor la standardele impuse, atat de autoritati cat si de clientul final.
 • Industrial Internet of Things (IIoT) - Managementul resurselor in timp real folosind tehnologia Cloud & RFID. Cresterea profitabilitatii prin folosirea resurselor la capacitate maxima.
 • Business-ul conectat la industry 4.0 - adaptarea ofertei la nivelul cererii prin conectarea proceselor cu nevoile clientului.
 • Ce tehnologie e necesara pentru automatizarea si digitizarea afacerii?
 • Transformarea digitala si automatizarea trebuie proiectate holistic, chiar daca se vor implementa gradual
 • Analizati care e cea mai buna abordare pentru fiecare proces, nu mereu e necesar sa automatizati sau digitalizati
 • Ecosistemul de solutii de business trebuie sa fie fundamentul strategiei de dezvoltare a companiei, avantajul competitiv decisiv

 

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

 • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii sau interviului pe scena
 • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
 • o lista de cel putin un tool/instrument din partea fiecarui speaker care sa-i ajute pe cei prezenti la workshop sa fie mai eficienti in activitatea pe care o desfasoara zi de zi si pe care sa-l poate aplica de a doua zi

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Managing Partner, Ascent Soft

Dan Turcitu este fondatorul companiei Ascent Soft, înființată in anul 2000 - dezvoltator de sisteme software ERP, CRM, WMS, TMS pentru piața B2B romaneasca.

Citeste mai mult

Director General, Turck Automation Romania

Director General al companiei Turck Automation Romania unul din liderii mondiali in domeniul automatizarilor industriale, Marian Ursei si-a propus sa imbunatateasca calitatea serviciilor si bunurilor realizate in Romania prin conectarea proceselor de productie la solutiile inovative propuse de tehnlogie. Pasionat de principiile Kaizen (imbunataire continua a proceselor) a implementat multiple solutii care au crescut randamentul liniilor de productie, au imbunatatit calitatea produselor si au eliminat eroarea umana generand produse si servicii de calitate superioara.

Citeste mai mult

Owner, Lean Academy

Paul Brad este consultant si trainer certificat, Lean Six Sigma Black Belt, Toyota Kata Practitioner & Coach.

Citeste mai mult

Managing Partner, System Innovation Romania

Ciprian Condur este Managing Partner la System Innovation România, cu 20 de activitate în industria IT locală şi experienţa diversificată, de la programator la antreprenor. Interesat de aplicarea practică a tehnologiei în business şi de creşterea productivităţii prin automatizare.

Citeste mai mult

General Manager, FastBit

Marius Moise este General Manager la Fastbit, companie care oferă consultanță, soluții și servicii IT.

Citeste mai mult
Moderatori

PROFESSIONAL PUBLIC SPEAKER, Life Speaking

După 4 ani de programare și 3 ani de vânzări, a descoperit ce înseamnă cu adevărat oratoria, în Octombrie 2012, la clubul Toastmasters Cluj. În 2013 s-a dedicat complet public speaking-ului și a devenit unul din cei mai premiați și apreciați experți din acest domeniu din România, fiind dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Citeste mai mult

, Make Up your business

A acumulat peste 10 ani de experienta in vanzari, avand curajul de a lucra inca din timpul facultatii. Este licentiata a Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Univ. Al. Ioan Cuza Iasi , dar a urmat si cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, a aceleiasi Universitati.

Citeste mai mult