Sesiune speciala [Antreprenoriat] 3 - Cum atragi investitori intr-o afacere?

#FORMAT

 

#AUDIENTA

#TEME ABORDATE

 • Cum pregatim afacerea pentru un investitor?
 • De ce cautam un investitor?
 • Cand cautam un investitor?
 • Unde cautam un investitor?
 • Care sunt afacerile in care investitorii chiar investesc?
 • Care sunt principalele motive pentru care un investitor vrea sa investeasca intr-o afacere?
 • Care sunt tehnicile pentru a crește valoarea unei tranzacții?
 • Care sunt tipurile de investitori pe care ii putem accesa?
 • Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac antreprenorii atunci cand cauta un investitor?
 • Care sunt top 3 best practice-uri pe care merita sa le stie un antreprenor?
 • Care sunt pasii atunci cand  dorim mai multe unde de finantare?

​# RESURSE

 

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

CEO Captain Bean, Captain Bean

Este recunoscut drept Capitanul, mai exact CEO-ul lantului de cafenele Captain Bean. In prezent este implicat in proiectul Gorunn Made to Measure, unde este Co-Fondator, proiect prin care doreste sa educe si sa imbrace oamenii de business din Romania.

Citeste mai mult

Antreprenor și consilier în afaceri,

Ovidiu Toader este business coach și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 21 de ani, cu cifre de afaceri cumulate de peste 70 de milioane de euro. Prima afacere a început-o în studenţie, la Timișoara, în ianuarie 1997 în domeniul distribuției accesoriilor pentru mobilă. Aceasta a crescut până la 5,4 milioane de euro și 90 de angajați în 2008, funcționând în toată România și Republica Moldova. În octombrie 2009 a vândut afacerea către unul din liderii mondiali, înfiinţând astfel subsidiara românească a acestei firme, pe care a condus-o până în septembrie 2014 dubland cifra de afaceri si asigurandu-i pozitia de lider pe piața din Romania. Din anul 2011 a lucrat mai mult de 5000 de ore de coaching și mentoring de afaceri cu peste 300 de antreprenori care au rezultate importante în creșterea profitului și consolidarea echipelor lor. Misiunea lui Ovidiu este să antreneze antreprenorii pentru ca ei să obțină claritate si să delege cu eficacitate pentru a obtine rezultate maxime.

Citeste mai mult

Manager General, Vego Holding

Greu de incadrat in vreo categorie sau profil, Virgil Profeanu este un om de afaceri cu experienta pluridisciplinara, capabil sa coordoneze afaceri si proiecte de anvergura.

Citeste mai mult

Co-Founder, PONY CAR SHARING

Demis Ghindeanu este CEO-ul si Co-fondator-ul companiei Pony Car Sharing, prima si cea mai mare companie de car sharing din Romania, infiintata la Cluj in anul 2015. Din anul 2017 Pony s-a lansat in Bucuresti si in 2018 in Alba Iulia. In prezent PONY are o flota de peste 160 de masini conduse de o comunitate de peste 20.000 de useri. Demis are o experienta de peste 15 ani in Marketing si Publicitate, fiind si CEO-ul agentie de publicitate Marks.

Citeste mai mult

,

Corina Dimitriu s-a alăturat Deloitte în 2019, ca Partener Audit. Are peste 20 de ani de experiență în audit financiar, contabilitate, management de proiect și controale interne, precum și expunere la diverse culturi organizaționale, lucrând pentru firme din diverse domenii, precum și pentru companii de consultanță atât din România, cât și din afara țării.

Citeste mai mult
Moderatori

CEO, bizz.club Romania

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Citeste mai mult