Sesiune de dezvoltare personala 11 - Eliberarea blocajelor

#PARTICIPARE

Sesiunile de dezvoltare personala de la ora 20:30 sunt deschise publicului larg si este permisa participarea gratuita a celor care se inscriu prin acest formular la aceste sesiuni.

#FORMAT

Sesiunile de dezvoltare personala matinale sunt sesiuni interactive de 60 de minute care se desfasoara inainte de inceperea programului evenimentului si care au rolul de a ajuta antreprenorii si managerii sa fie mai eficienti, mai productivi, mai echilibrati, mai sanatosi, mai fericiti si nu in ultimul rand mai plini de energie si vitalitate.

#AUDIENTA

Aceste sesiuni se adreseaza tuturor participantilor la eveniment. Locurile sunt limitate si necesita o preinregistrare la fiecare sesiune, pentru a te asigura ca vei prinde loc. Se desfasoara mai multe sesiuni in paralel si poti alege sa participi la una din aceste sesiuni.

#TEMA si CONTEXT

Totul in jurul nostru se deruleaza intr-un ritm accelerat si suntem prinsi in aceasta dinamica fie ca vrem, fie ca nu, suntem sub presiunea termenelor limita, ne concentram sa facem cat mai multe in cat mai scurt timp, ne dorim sa fim perfecti… dar uitam sa ne bucuram de momentele vietii.
In timp, toate aceste lucruri ne predispun la crearea unor obiceiuri nesanatoase, ne afecteaza emotional sau chiar ne pot imbolnavi.


Daca situatiile acestea iti sunt familiare si vrei sa faci ceva pentru tine, atunci te asteptam alaturi de noi pentru a afla:
✔ cum putem face fata provocarilor…
✔ cum sa avem grija de sanatatea noastra…
✔ cum ne putem regasi echilibrul…
✔ cum sa traim viata asa cum ne dorim…
✔ cum ne influenteaza emotiile atingerea obiectivelor propuse...

 

​# RESURSE

Toti participanti la acest tip de workshop vor pleca de la sesiune cu:

  • cate o prezentare din partea speakerilor care va contine cel putin ideiile principale vehiculate pe parcursul prezentarii
  • o lista de referinte, recomandari, carti, articole, site-ul, platforme, cursuri, aplicatii care ii pot ajuta pe participanti sa aprofundeze temele si subiectele abordate in cadrul acestui workshop
  • instrumente, exercitii, sfaturi, ghiduri menite sa te faca mai fericit, mai echilibrat, mai sanatos, mai productiv, mai informat

 

Articolul anterior
Articolul urmator
Lista speakeri

Fondator, Laboratoarele Thea

Thea Haimovitz este nascuta in Romania si a emigrat cu familia in Israel. Astazi traieste cu mandrie in doua tari - Israel si Romania si reprezinta o frumoasa punte de legatura intre ele. Ca activitate numele Theei Haimovitz este legat de premiere notabile in Romania in domenii diferite. O parte proeminenta o reprezinta domeniul de life style : bijuteriile Kabbalah si life coaching si dezvoltarea personala prin Kabbalah.

Citeste mai mult

Antreprenor, Coach, Trainer, Mediator si Formator in domeniul medierii,

Peste 15 ani de experienta in comunicare, 11 ani de antreprenoriat si 5 ani experienta in mediere Cred cu tarie ca pentru a avea succes in ceea ce facem este necesar sa investim in noi, sa ne cunoastem si sa ne autodepasim. Cu totii ne dorim o viata armonioasa. Cati dintre noi stiu oare efectele conflictelor asupra relatiilor noastre, indiferent de natura lor ( ex. personale, de afacei, etc.), asupra vietii noastre in general? Cat de mult ne influenteaza viata? Cum sa identifice sursele conflictelor? Cat ne costa zi de zi faptul ca nu suntem pregatiti sa comunicam pentru a gestiona conflictele? Acceptate sau negate, încurajate sau blamate, situatiile conflictuale reprezinta elemente omniprezente in viata noastra. Ele sunt generatoare de situatii negative, dar si de progres - depinde de ce alegem. Din experienta de aproape 5 ani in domeniul medierii cauza cea mai frecventa care genereaza conflictul este lipsa de comunicare sau comunicarea deficitara. Martin Luther King spunea ca „oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii; se tem pentru ca nu se cunosc; nu se cunosc pentru ca nu comunica.” Aplicand tehnici din mediere in viata noastra, zi de zi, ne putem transforma viata, relatiile de orice natura (personale, colegiale, de afaceri, etc.), putem elimina stresul creat de conflicte si sa ne bucuram de o viata armonioasa.

Citeste mai mult

RainMaker, Bioenergoterapeut si Tehnician nutritionis, EDEN Center

Simona Ioniță-Mărgărit este terapeut acreditat Heartmath, "RainMaker inj viata ta" cu experienta de 10 ani si dubla acreditate europeana in terapii alternative: bioenergoterapeut, tehnician nutritionist si formator certificat european. Anterior a lucrat 11 ani in multinationale si 4 in high management deci intelege stresul si mediul competitiv de aici. Ea iti da tehnici si informatii practice usor de utilizat oricand pentru a readuce echilibrul si pentru ati transformi viata pe termen lung, mentinand sanatatea si armonia & prevenind dezechilibrele viitoare. Simona Ioniță este terapeut acreditat Heartmath, "RainMaker inj viata ta" cu experienta de 10 ani si dubla acreditate europeana in terapii alternative: bioenergoterapeut, tehnician nutritionist si formator certificat european. Anterior a lucrat 11 ani in multinationale si 4 in high management deci intelege stresul si mediul competitiv de aici. E singurul terapeut cu experienta internationala inclusiv manageriala care lucrand energetic schimba cauza pentru rezultate rapide si de durata. Ea iti da tehnici si informatii practice usor de utilizat oricand pentru a readuce echilibrul si pentru ati transformi viata pe termen lung, mentinand sanatatea si armonia & prevenind dezechilibrele viitoare. Ea modereaza emisiunea de la 6TV "Stiinta, Transformare, Nutritie" ale carei editii le gasiti aici: https://www.facebook.com/edencenter.ro/​ Prezentare video:

Citeste mai mult