Ileana Gutu

Ileana este Senior Manager în cadrul departamentului de Evaluare („Valuation & Economics”) al PwC Bucureşti, fiind specializată în evaluări de afaceri, evaluări pentru raportare financiară, asistenţă în elaborarea de planuri de afaceri şi studii de fezabilitate.

Ileana este deţinătoare al titlului CFA (Analist Financiar) parcurgând cu succes toate cele 3 nivele necesare absolvirii programului internaţional CFA organizat de CFA Institute din Statele Unite ale Americii. Ileana a absolvit cursuri de master în domeniul Management Financiar şi Pieţe de capital. Ileana este deţinătoare a diplomei ACCA Standarde Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS). De asemenea, Ileana este  membru titular ANEVAR fiind specializată în evaluarea de întreprinderi.

Ileana are peste 8 ani experienţă în cadrul PwC România, fiind implicată ca membru de echipă sau manager de proiect în peste 60 de proiecte din diverse industrii (IT, petrol şi gaze, bancar, energie regenerabilă) şi categorii (evaluări pentru raportare financiară, studii de fezabilitate, evaluări de instrumente financiare dar în special evaluări de afaceri).

Presentations