Drossos Chrysanthou

Drossos Chrysanthou s-a mutat la Bucuresti in urma cu sase ani si a venit cu ideea de a dezvolta o afacere cu mobilier de lux. In schimb a ajuns Master Franchise partner 5asec pentru Romania, Grecia, Serbia, Croatia si Slovenia.
 
Antreprenorul isi aminteste ca a dus doua costume la o spalatorie, iar rezultatul a fost dezastros, asa a simtit ca exista o noua nisa ce poate fi exploatata.
 
In Romania a inceput activitatea in februarie 2010 cu firma Dry Cleaning Services SRL, ce detine masterfrancia pentru curatatoriile-spalatoriile de articole textile sub brandul 5asec pentru aceasta tara, iar prima unitate 5asec a fost deschisa in Vitan (Bucuresti). 
 
In prezent compania detine zece unitati in Bucuresti – Ilfov, doua dintre aceste unitati au fost deschise in ultimul an. 
 
Planurile lui nu se opresc aici, doreste sa se extinda in franciza si in alte orase din Romania, considerand ca distanta este un obstacol in pastrarea calitatii 5asec si de aceea are nevoie de parteneri pentru francize care sa coordoneze zi de zi operatiunile unitatilor 5asec.

Presentations