Business Days Magazine - numarul 12

Rasfoieste online numarul 12 al revistei Business Days Magazine. Un numar special, dedicat managementului modern al resurselor uman: HR TRENDS!

Prima editie a evenimentului international BD HR Summit prilejuieste lansarea numarului special HR Trends, al revistei Business Days Magazine, punct de întâlnire al celor mai mari preocupari ale comunitatii de resurse umane, la nivelul anului 2017, precum si al perspectivelor privind viitorul în domeniu.

Schimbarile nu sunt doar foarte dinamice, ci si foarte profunde, atât în ceea ce priveste discursul si instrumentele folosite pentru atragerea talentelor, cât si pentru a încuraja o atitudine implicata a acestora, la locul de munca. Multe dintre procesele clasice ori nu mai functioneaza, ori trebuie sa se adapteze la realitatea schimbarilor sociale si de mentalitate care se manifesta peste tot în lume, prin urmare si în România. În acest context, aplaudam, deja, exemplele de succes ale unor companii care au avut curajul sa faca pasul spre viitor, pentru adecvarea la nevoile si tendintele pietei. Le veti regasi în paginile HR Trends.

Timpurile nu ne mai lasa sa ne ascundem dupa deget iar punctele de vedere pe care le veti întâlni

în articolele care urmeaza articuleaza direct, clar, îndraznet ce nu mai functioneaza la nivelul managementului resurselor umane si propun solutii aliniate la nevoile reale ale angajatilor. Sau mai bine spus, ale oamenilor.

Ne-au trebuit multi ani pâna sa ajungem aici, desi semnele existau de mult. Mi s-a umplut inima de bucurie sa am ocazia de a facilita publicarea viziunii avute de directori de HR ai unor companii importante, care vorbesc despre wellbeing, despre proiecte menite sa le ofere sens oamenilor si, în general, despre programe care dovedesc cât se poate de concret ca acestia sunt ascultati si valorizati.

Îi felicit pe toi cei care pasesc, alaturi de HR Trends, spre un nou mod de a lucra si de a administra forta de munca. Ne asteapta vremuri interesante!

Punct si de la capat în HR!

Dana Tudor redactor-sef Business Days Magazine