WEST MEETS EAST - pentru iubitorii de muzică din Timișoara, Cluj și București

WEST MEETS EAST - pentru iubitorii de muzică din Timișoara, Cluj și București

Dacă ești iubitor de muzică clasică sau orientală, cu siguranță vei vrea să vezi cum West meets East. Proiectul, în care este implicat cunoscutul violonist Alexandru Tomescu, pornește în patru orașe din țară, pentru a aduce aproape iubitorii de muzică.

În luna octombrie, West meets East revine pe scenele românești cu un nou proiect menit să conecteze Occidentul și Orientul prin muzică, în spiritul viziunii născute cu peste o jumătate de secol în urmă, din colaborarea celor doi monștri sacri ai muzicii: violonistul Yehudi Menuhin și sitaristul Ravi Shankar. Aflat la a doua ediție în România, proiectul West meets East – Povestea continuă propune o întâlnire inedită între muzica românească și cea clasică a Indiei, în interpretarea lui Alexandru Tomescu – la vioară, Udhai Mazumdar – la tabla, Sînziana Mircea - la pian, Rohan Dasgupta - la sitar și Bhaskar Das - la bansuri (flaut de bambus).

Ca element de noutate, o mare parte din programul din acest an al proiectului West meets East – Povestea continuă include piese românești rescrise și rearanjate pentru instrumente clasice indiene. Compoziții românești cunoscute vor fi propuse într-o nouă sonoritate și o interpretare inedită, la vioară și instrumente muzicale indiene.

Turneul West meets East 2018 va include patru concerte: la Timișoara (miercuri, 3 octombrie, la Filarmonica Banatul), la Cluj (luni, 07 octombrie, la Auditorium Maximum), la București (sâmbătă, 13 octombrie, la sala Auditorium a Muzeului Național de Artă) și la Pitești (luni, 15 octombrie, la Filarmonică). Toate concertele vor începe la ora 19:00.

Cum poți fi parte din fenomenul West meets East

Dacă vrei să asculți și vezi pe viu rezultatul colaborării unora dintre cei mai cunoscuți muzicieni din România și India, mergi la spectacol. Biletele se pot cumpăra online de Eventbook, Eventim, MyTicket.ro și Biletmaster și cu plata numerar la librăriile Humanitas, Cărturești, din magazinele Orange, Vodafone, Germanos și statiile OMV.

Membrii comunității Business Days beneficiază și de posibilitatea de a achiziționa loje la concert. Un astfel de concert atipic poate deveni o frumoasă surpriză pentru clienți sau angajați. Lojele cu 6 locuri costă 600 lei (loje laterale) și 780 lei (loje frontale).