Palatul Noblesse redefinește noțiunea de întalnire de business

Palatul Noblesse redefinește noțiunea de întalnire de business

Am simțit cu toții schimbările anului 2020 atât în plan profesional cât și la nivel personal. Un impact major atât asupra companiilor cât și asupra angajaților a fost trecerea bruscă și totală la lucrul remote. Impact care atrage după sine o serie de schimbări pe termen lung.

 
 
 

E adevărat că nu toate companiile vor păstra o politică de lucru la distanță după încheierea pandemiei, dar multe vor integra un program de lucru flexibil pentru angajați (de exemplu: timpul flexibil, telemuncă sau un program mixt care să includă atât lucrul online cât și la birou). Cert este faptul că tehnologia achiziționată și integrată în companie pe parcursul anului 2020, prentru gestionarea proiectelor, a echipelor remote sau platformele de comunicare și gestionare a resurselor și documentelor din cadrul companiei, vor fi rămâne implementate în companii pe termen lung, pentru a menține productivitatea angajaților indiferent dacă se va lucra în continuare online sau se va ajunge la un sistem hibrid de lucru.

Dar oare ce se întâmplă cu birourile și ce înseamnă acest lucru pentru spațiile de birouri? Ei bine... majoritatea companiilor caută locații de închiriat care să le permită desfășurarea de întâlniri de business, cu echipele, sau pentru a putea lucra periodic într-o locație fixă. Acest lucru arată faptul că birourilor voi fi utilizate mai mult pentru întâlniri importante,  care ar putea optimiza alinierea angajaților la obiectivele companie, construirea comunității sau implementarea de inovații. Birourile nu vor mai servi ca scop prioritar simpla utilizare a spațiului pentru adunarea angajaților și desfășurarea sarcinile zilnice. Pentru cei care caută o locație inedită, care să emane prestanță, eleganță, inspirație și nu în ultimul rând istorie, unde să își desfășoare întâlnirile de business, cu colegii, sau să se întâlnească periodic pentru a lucra, noi am găsit o soluție cu dreptul excepțională pe care vrem să o împărtășim cu voi. 

 
2

Companiile au început deja să își regândească investițiile în spațiile de lucru, fie că vorbim de relocare, fie că vorbim de  reproiectarea  birourilor pentru a se potrivi cu nevoile și standardele de siguranță, dar și cu obiectivele de colaborare viitoare... Iar noul an aduce vești bune!

Analizând necesitățile și dorințele pieței Palatul Noblesse a creat un nou concept pentru birouri și întâlniri de business, prin care să poți face din fiecare întâlnire cu partenerii, colegii sau clienții, un eveniment memorabil. 

Începând cu luna ianuarie, sălile Palatului Noblesse pot fi închirie atât pentru birouri cât și pentru întâlniri de business cu partenerii, colegii sau clienții, la prețuri promoționale. În lunile Ianuarie și Februarie se aplica un discount de 50% pentru închirierea sălilor. Această inițiativă a Palatului Noblesse creează un momentul oportun pentru nenumărate business-uri să își începă activitata anul acesta, mutând accentul din online în sălile maiestuoase și corect amenajate ale palatului Noblesse. Poți vedea mai multe AICI, sau poți lua direct legătura cu reprezentanții Palatului Noblesse la datele de contact de la finalul articolului.

 

Noblesse Palace-Lifestyle Palace, clădire istorică spectaculoasă situată în inima Bucureștiului, funcționează ca un centru unic de evenimente, dar și ca office/meetings hub. Interioarele sale elegante, proiectate în stil clasic, contemporan sau industrial, devin locul preferat pentru Business Meetings sau Office-uri, oferind un mediu prielnic pentru creativitate și dezvoltare.

 

 

Construit în stil eclectic, Palatul Noblesse, este compartimentat în 6 saloane la parter, 7 Săli la etaj și o bibliotecă hub la demisol, cu 4 zone de acces din exterior și grupuri sanitare la fiecare etaj, este locația ideală și sigură în acestă perioadă.

 

Palatul Noblesse oferă  persoanelor care îi trec pragul, un mediu de lucru unic, intim și special, unde se poate socializa, în condiții de maximă siguranță, cu echipele și partenerii de business. Iar cafeaua este din partea casei!

Don’t unplug your social life, just find the right place to feel safe!

Choose Noblesse Palace!

Vezi mai multe articole din categoria: Trenduri & Oportunitati