Trei zile-maraton de strategie de marketing online cu Formula 4

Trei zile-maraton de strategie de marketing online cu Formula 4

Pentru a îmbunătăți rezultatele din campaniile de promovare a evenimentelor pe care le organizăm în diferite orașe din țară, am participat în primăvara acestui an la cele trei training-uri care alcătuiesc modulul de Strategie organizat de Formula4: Strategie de Social Media, Strategie de Facebook Ads și Strategie de Google AdWords.

Formula de Strategie de Social Media este training-ul avansat care oferă know-how complet referitor la tacticile și instrumentele de implementare a strategiei de conținut și promovare pe rețelele sociale în funcție de obiectivele de creștere ale companiei de caracteristicile audiențelor vizate.

Formula de Strategie de Facebook Ad este cursul avansat care creează setul de competențe necesare pentru construirea strategiei de promovare a companiei prin campanii de Facebook conform obiectivelor, eficientizând totodată alocarea bugetului.

Formula de Strategie de Google AdWords este training-ul avansat care oferă informații complete referitoare la setarea campaniilor de promovare prin Google AdWords, tips&tricks și instrumentele disponibile pentru eficientizarea bugetelor investite.

Participarea la cele trei training-uri ne-a ajutat să dobândim o structură necesară și o viziune de ansamblu asupra activităților noastre de marketing online. Astfel, participând activ la rezolvarea exercițiilor din sală ne-am definit o strategie concretă pe care să o urmăm pentru promovarea evenimentelor noastre.

Cele 3 cursuri de Strategie îmbină teoria cu exemplele practice și reprezintă o nouă modalitate de dezvoltare a competențelor cu scopul de a forma specialiști în strategie de digital care să aibă know-how-ul necesar pentru stabilirea direcțiilor strategice pe cele 3 tipuri de canale, Social Media, Facebook Ads și Google AdWords.

Prin implementarea informațiilor transmise la training-uri, companiile își pot crește rezultatele și eficientiza tacticile utilizate până în prezent, având acces la instrumente de online care facilitează succesul.

Pentru cei care doresc să parcurgă modulul de Strategie într-un model intensiv, Formula4 organizează 3 zile consecutive în care managerii, specialiștii de marketing și antreprenorii pot doâandi competențele necesare pentru a-și stabili direcțiile strategice de promovare în online.