inSIGN by Noblesse Group International, premiată pentru excelență în inovație în design interior

inSIGN by Noblesse Group International, premiată pentru excelență în inovație în design interior

Specialiștii români în design interior, apreciați la nivel internațional - studioul inSIGN by Noblesse Group International a primit premiul pentru excelență în inovație în design interior, în cadrul Designer Awards, organizat de publicația LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Premiul pentru excelență în inovație este un program bazat pe meritele din anul trecut, în care fiecare participant inclus în competiție este selectat de echipa de cercetare internă LUXlife MAGAZINE. Aflată la cea de-a doua ediție, competiția Designer Awards răsplătește inovația și frumosul în designul interior și de obiect. Premiile LUXlife sunt acordate minților strălucitoare care se dedică inovației și care, prin produsele, serviciile sau experiențele noi oferite clienților, depășesc an de an așteptările acestora. Aceste premii nu sunt acordate după criterii precum mărimea companiei sau cifra de afaceri.

Criteriile de evaluare a studiourilor de design interior se bazează în principal pe facilitățile și excelența serviciilor oferite de către acestea. În procesul de evaluare a participanților de către echipa de cercetare internă LUXlife MAGAZINE au fost luate în calcul o serie de criterii, cum ar fi: profilul companiei, calitatea și originalitatea proiectelor, soluțiile inovatoare de amenajare, premiile anterioare câștigate, prezența în social media, recenziile sau mărturiile clienților. În evaluarea participanților au fost luați în considerare factorii de mai sus, însă juriul intern nu se limitează doar la acestea, companiile de arhitectură și design interior participante fiind supuse unei analize intense și extinse.

Echipa de cercetare internă studiază mai multe categorii diferite, cum ar fi design interior, design de mobilier, arhitectură etc., apoi premiază studiourile de arhitectură și design care corespund cel mai bine criteriilor de evaluare. Fiecărui participant i se acordă un titlu unic.

Pe lângă Premiul pentru excelență în inovație în design interior, studioul inSIGN a mai primit distincția de “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards.

Vezi mai multe articole din categoria: Tehnologie & Inovatie