Noutăți și perspective în asigurări, la Transylvania Insurance Days 2018

Noutăți și perspective în asigurări, la Transylvania Insurance Days 2018

Specialiștii în asigurări din România își dau întâlnire la Transylvania Insurance Days 2018, care se va desfășura în 23 noiembrie la Cluj și va avea ca temă principală Sustenabilitatea pieței de asigurări în contextul schimbărilor tehnologice și de reglementare.

Transylvania Insurance Days, evenimentul național al Pieței de Asigurări din România va reuni experți în asigurări din România și Bulgaria și oameni de afaceri din Transilvania, București și alte zone ale țării, care vor discuta pe teme de interes actuale: Modificări ale legii RCA solicitate de CE. Pericolul infrigementului pe legea RCA, Analiza pieței asigurărilor: IDD la o lună de la lansare, Nevoia de noi produse de asigurare într-o nouă paradigma de Business sunt doar câteva din temele abordate în program.

De-a lungul zilei, cei mai importanți actori din domeniu vor avea posibilitatea de a interacționa, de a face schimb de cunoștințe și de a pune bazele unui viitor solid în acest domeniu.

Transylvania Insurance Days este un eveniment care este deja tradiție, fiind la a patra ediție. Primele trei ediții au adus la eveniment peste 100 de participanți cu experiență internațională, specialiști în domeniu, reprezentanți ai mediului de afaceri. 

Vezi mai multe articole din categoria: Stiri
Etichete: Asigurări Cluj