Cum să transformi BIG DATA în USEFUL DATA. Tehnologia Edgelake de la Lentiq

Cum să transformi BIG DATA în USEFUL DATA. Tehnologia Edgelake de la Lentiq

Ești pasionat de ce e în spatele oceanului de date care ne înconjoară, vrei să știi cum poți folosi noianul de informații al companiei tale ca să schimbi în bine viața tuturor, îți plac noile tehnologii și vrei să fii la curent cu trendurile din IT. Nu trebuie să citești zeci de manuale de programare și nici să urmărești sute de ore de conferințe pe net.

Ia-o pe scurtătură și vino la întâlnirea cu noi!

Data lake-urile tradiționale, centralizate (depozitele de date stocate raw, în formatul lor natural, care conțin date ce pot fi folosite în procesele de analiză și raportare) s-au dovedit rigide și greu de adoptat în masă de utilizatori. Din acest motiv, echipele de data science & analytics din companii au dificultăți în implementarea unor proiecte.

Lentiq, una dintre companiile care abordează tehnologii de ultimă generație, aduce împreună specialiști români și experți străini. Conceptul e unic și inovator: EdgeLake de la Lentiq, un mix între două tehnologii: data lakes și edge computing, care oferă un mediu descentralizat, realizat printr-o arhitectură unică.

Afli totul despre asta în webinarul din 5 martie!

Noua tehnologie EdgeLake vine cu soluții care aduc libertate pentru echipele de analiști, IT manageri și data engineers. Care sunt ele, aflăm la primul webinar dintr-o lungă serie de evenimente online, care își dorește să ajute companiile în procesul de construire de data lakes de generație nouă. Vom vedea rezultatele acestei noi tehnologii, provocările din domeniu și trend-urile pieței.

Webinarul se adresează specialiștilor cu roluri de Data Scientists, Data Analyst, Data Engineers, IT Manager-ilor, echipelor de Data Science din companii mici, medii și mari, care au proiecte de analytics, data science sau data management.

Dar nu numai. Webminarul este și pentru cei care nu au un bagaj tehnic în spate, dar care sunt totuși familiarizați cu conceptul de “data lake”. Vom descoperi cum se poate construi un data lake în mediul multi-cloud.

Știi cum se spune : ”Data is the new gold”. Hai la webinar!

Pentru înscrieri, folosește acest link.

 

Vezi mai multe articole din categoria: Stiri
Etichete: Data Lake Lentiq