Agile Mammoths Games revine în martie la Cluj

Agile Mammoths Games revine în martie la Cluj

Pasionații de Agile Project Management își dau întâlnire la Cluj în 14 – 15 martie 2019. Agile Mammoths Games revin în Cluj cu a XI-a ediție a evenimentului care a devenit o tradiție în orașul – pol al IT-ului din țara noastră.

Agile Mammoths Games este un eveniment dedicat specialiștilor din industria IT și pasionaților de Agile, o competiție care a pornit ca o conferință tradițională însă, de patru ediții, a devenit o ”FUN-ference”, în care echipele învață sau își consolidează cunoștințele de Agile Project Management într-o atmosferă distractivă și dinamică.

În cele două zile de eveniment participanții sunt implicați activ în dinamica evenimentului, putând participa la activități diferite, în funcție de preferințele lor și strategia echipei din care fac parte. Indiferent dacă aleg să meargă la workshopuri, la sesiunile de Agile Talks sau decid să joace un board game, să rezolve teste sau studii de caz, aceștia au posibilitatea să învețe sau să practice Agile Project Management.

”Noutatea vine și din faptul că participanții sunt grupați ad-hoc în echipe, au libertatea să se organizeze și să dezvolte propria strategie. În spiritul competiției, echipele astfel formate, vor acumula puncte în funcție de gradul de îndeplinire al misiunilor. În plus, pentru că activitatea unei echipe Agile nu se termină fără o retrospectivă, la finalul evenimentului, toate echipele vor simula o astfel de ceremonie”, spune Daniela Ganea, Project Manager Agile Mammoths Games.

În acest an, evenimentul îl va avea invitat principal pe Arik Diamant, care va vorbi despre Converting your partner – how to work agile with a partner who wants to work "the old way, workshop-urile urmând a fi susținute de: Simona Bonghez, Nicoleta Pfeffer Barbela, Sorin Sfîrlogea. Prezentările scurte din cadrul Agile Talks, prezentări scurte pe teme de Agile Project Management, vor fi susținute de Dan Suciu, Ovidiu Mățan, Bogdan Mureșan și mulți, mulți alții.

A doua zi de eveniment va fi dedicată training-urilor de o zi, care se vor desfășura în paralel și vor avea temele:

  • Lean Startup – the agile framework for developing great products in conditions of extreme uncertainty -  Trainer Arik Diamant
  • Have a nice conflict - Trainer Simona Bonghez
  • Agile Estimation is a Team Sport - Trainer Bogdan Mureșan

Cine, unde, când?

Agile Mammoths Games se va desfășura pe 14-15 martie, în Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia. Evenimentul este dedicat pentru developeri, solution arhitects, team leaderi din industria IT dar și pasionați de Agile Project Management. Pentru mai multe detalii, accesați  http://colorsinprojects.ro/evenimente/.

Vezi mai multe articole din categoria: Stiri