Promer Group: Materialele publicitare de la moft la utilitate

Promer Group: Materialele publicitare de la moft la utilitate

Prietenii noștri de la Promer Group vor susține pe 27 martie, la Iași, un eveniment despre modul în care poți maximiza efectul materialelor publicitare și de ce acestea reprezintă o utilitate pentru orice afacere. În cadrul acestui eveniment vei putea afla de ce este important să ai o colaborare strânsă cu o companie care să aibă grijă de imaginea firmei tale prin intermediul materialelor publicitare și cum îți poți dezvolta business-ul lucrând cu profesioniști deschiși la provocări. 

Evenimentul este dedicat antreprenorilor care își doresc să învețe cum să își aleagă materialele de promovare potrivite pentru propria afacere, în funcție de tipul de activități pe care le desfășoară și de evenimentele la care participă. Promer Group își propune să le ofere participanților informații și un alt tip de educație: cea în care dezvoltarea personală și profesională se desfășoară având contact cu informații pertinente și cu alți antreprenori și în care materialele promoționale sunt o necesitate, nu un moft. Iar pentru asta ”pun la bătaie” experiența unei echipe care lucrează cu diferite tipuri de firme, care încurajează ideile îndrăznețe și creativitatea fără limite. De altfel, motto-ul Promer Group este relevant pentru întreaga activitate a companiei: ”Creativity made visible”. 

Promer Group este de trei ani partenerul platformei Business Days în ce privește materialele promoționale. Echipa Promer Group a devenit în acești ani un sprijin de nădejde în transmiterea informațiilor importante către participanții la evenimentele Business Days din întreaga țară, devenindu-le astfel susținător antreprenorilor din toată țara. 

Îi recomandăm pe prietenii noștri de la Promer Group nu doar pentru calitatea produselor oferite și pentru promptitudinea cu care ne-au fost întotdeauna alături, ci și pentru flexibilitatea în a ne oferi soluții creative pentru problemele pe care le-am întâmpinat de-a lungul timpului, spune Laszlo Pacso, Fondator și Coordonator proiecte Business Days. 

Vă puteți înscrie la evenimentul Materialele publicitare de la moft la utilitate folosind acest link.

 

Vezi mai multe articole din categoria:
Etichete: