Să-i dăm timp timpului și relaxării la Cluj

Să-i dăm timp timpului și relaxării la Cluj

Un paradis pierdut, undeva în mijlocul pădurii Baciu, pe o pajiște în care vei ajunge pe un drum șerpuit și îngust - pe scurt SunGarden Golf & SPA Resort. SunGarden este locul ideal unde te poți retrage cu prietenii, colegii sau familia departe de oraș, e locul unde fiecare își va găsi activitatea preferată și va putea să se bucure de timpul liber.

Poate că ești iubitor de golf și alegi să descoperi Clujul, să testezi terenurile și să îți oferi oportunitatea să accepți noi provocări. Te asigurăm că aici vei fi într-adevăr provocat! Nu este deloc un teren ușor, ci vei vedea că nivelul de dificultate este ridicat, cu un relief ce îți solicită strategie la fiecare pas. Noi credem că cel mai dificil green este cel cu numărul 6. Te așteptăm să îl testezi și tu, să ne spui ce ai descoperit!

Există și varianta în care poți fi așteptat de un instructor specializat de golf, care să te introducă în tainele jocului și să creeze o experiență memorabilă pentru tine (sau pentru voi, dacă vei merge alături de cineva), atât pe zona de Driving Range, cât și chiar în fața resortului. Acolo veți putea organiza un concurs de Putting pe echipe, în zona de Practice a loviturilor scurte.

Și pentru că ți-am lansat această invitație, vrem să îți povestim mai multe detalii despre activitățile de care te poți bucura în cadrul resortului.

Întreaga zonă de relaxare este gândită în jurul unui întreg concept. Astfel, poți să te bucuri de piscina exterioară, o zona de Wellness & Spa de peste 1400 mp., teren de volei de plajă, tenis de câmp, fotbal, pescuit, tir cu arcul și alte activități de recreere care să te ajute să elimini stresul.

Zona de SPA din cadrul resortului îți oferă posibilitatea să îți antrenezi corpul în sala de fitness, iar apoi să te relaxezi complet în cele două zone destinate unei călatorii terapeutice.

Prima zona de SPA se numeste Aqua Experience, o oază de liniște care îți permite să iei o pauză și să te reconectezi cu propriile simțuri. Să uiți de toate problemele cotidiene și, de ce nu, să te lași pe mâinile unui terapeut ce îți poate oferi un ritual de relaxare profundă. Meniul de masaje și tratamente se adresează tuturor vârstelor, indiferent de tonusul corpului sau tipul de piele.

Cea de-a doua zonă SPA se numește Amedeea Paradise, locul unde vei începe călătoria în timp - atmosfera de aici te va duce cu gândul la peșterile în care traiau strămoșii noștri, focul din Vatra Străveche te va purta într-o perioadă preistorică, iar camera Mystic Relaxing Volcano te poate purta în lumea viselor...

Aceasta este și zona de SPA care vă oferă cele mai multe optiuni de saune, de la cea antibacteriană cu lemne de cedru, pana la cea cu sare sau cea finlandeză cu temperaturi de până la 100 grade Celsius. Fiecare dintre ele aduc beneficii diferite, așa că îți recomandăm să treci prin experiența de a le testa pe toate. Și pentru că un astfel de tur de relaxare necesită și pauze răcoroase, vei găsi aici o Fântână de Gheață, o mulțime de dușuri reci lângă fiecare saună și un bazin cu apă rece, ideal pentru a fi alternate cu saunele. Știm cu toții câte beneficii vom obține cu aceste alternanțe la nivelul sistemului circulator.

Mai mult, zona Amedeea permite și pauze mai lungi, în zona numită Water Tavern, unde poți citi o carte sau juca diverse jocuri de societate, într-un spațiu care arată precum un living, însă unul cu piscină și cascadă interioară.

SunGarden, destinație de evadare și reconectare cu natura

Cu siguranță ești iubitor de natură, așadar SunGarden Resort îți oferă posibilitatea de a practica sporturi în aer liber - fotbal, volei, tenis sau tir cu arcul chiar la marginea pădurii. Ori poate vei alege pescuitul sau o tură de jogging înspirând un aer pur și curat, plin de oxigen. Cei mai mulți turiști aleg să descopere natura în drumeții sau în trasee cu bicicletele prin Pădurea Baciu.

Cum poți beneficia de o vacanță de relaxare la Sun Garden Resort

Află dacă există disponibilitate pentru datele alese de tine și rezervp camere pentru tine sau pentru tine și colegii tăi (grupuri corporate) la 0735 888 006/ corporate@sungardenresort.ro.

Oferta Spa & Golf Explorer pentru minim 2 persoane, care poate fi personalizată pe un grup mai mare în funcție de preferințe include acces la golf/ sau lecții de golf, terapii și masaje wellness, bautura detox zilnic și multe alte beneficii. Descoperă mai multe la acest link.

 

Vezi mai multe articole din categoria: Noutati