Fii unul din cei 10 manageri care participă la Free GM Masterclass cu Petre Nicolae

Fii unul din cei 10 manageri care participă la Free GM Masterclass cu Petre Nicolae

Ești un manager sau antreprenor care se confruntă cu dificultăți precum mediul economic neprietenos, cu multe schimbări legislative, care îi împiedică să aibă predictibilitate în business, schimbări tehnologice, probleme de personal, cauzate de criza din piața muncii? Avem soluția pentru tine: GM Masterclass, programul transformațional pentru manageri al lui Petre Nicolae, revine în 19-20 februarie, la Hotel Ramada din București, iar membrii comunității Business Days beneficiază de acces prioritar. GM Masterclass este unul dintre cele mai apreciate programe dedicate managerilor și antreprenorilor din România, unde participanții reușesc să își descopere mai bine punctele slabe și problemele din companiile lor și învață cum să le depășească, pentru a avea succes.

Motive pentru care sa iti doresti sa participi la Free GM Masterclass®

La acest masterclass, participanții vor afla ce pot face pentru a-și audita și reorganiza compania și vor avea acces gratuit la proiecte gata realizate, ghid în demararea si implementarea propriilor proiecte (proiecte la cheie).  

La finalul celor 2 zile de Masterclass, participanții vor pleca acasă cu un stick de memorie în care vor fi stocate atât întreaga metodologie de auditare a departamentelor și a climatului organizației, cât și mecanismele de stabilire și realizare a obiectivelor companiei, cele de reorganizare a unui departament (MOA, designul postului) și metodologia de stabilire și implementare a indicatorilor de performanță.

Împreună cu acestea, participanții vor avea conturat la finalul celor două zile de curs și un plan strategic de reorganizare a companiei, pe durata de maxim doi ani, în funcție de mărimea companiei.

Vrei mai multe detalii despre masterclass-ul gratuit din 19-20 februarie 2019? Completează formularul de mai jos:

Vezi mai multe articole din categoria: Noutati