Eșecuri de succes ale antreprenorilor români

Eșecuri de succes ale antreprenorilor români

”Eșecuri de Succes ale Antreprenorilor Români” este prima carte de acest tip din România care adună poveștile cu și despre eșec a 70 de antreprenori români. Ideea acestei cărți a venit după ce tânărul Vlad Mocanu a observat că în general lumea privește mai degrabă la succesul unui antreprenor și mai puțin la eșecuri. Business Days susține inițiativele tinerilor antreprenori, de aceea Vlad Mocanu  va fi prezent la București Business Days cu cartea sa despre eșec și succes în antreprenoriat.

Cum a luat naștere proiectul ”Eșecuri de Succes ale Antreprenorilor Români”

”Proiectul acesta l-am început anul trecut, în decembrie, când am vrut să mă documentez mai mult despre eşecul în afaceri. Am observat că vorbim foarte puţin despre eşec şi mai mult de succes. Și că unui tânăr, care nu a pornit dintr-o familie de antreprenori, îi poate părea greu să ajungă la succes, fiind speriat de greutăţile pe care le întâmpină. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că nu cunoaşte că eşecul este normal. Toţi antreprenorii de succes s-au confruntat cu el. Citind foarte multe cărţi despre afaceri, şi-a dat seama că nu toate au 100% aplicabilitate în practica din România. Atunci, m-am gândit cum aş putea să îmbin aceste poveşti şi să le pun într-o carte” spune Vlad Mocanu.

Cum a fost procesul de creare a cărții?

”Am contactat 70 de antreprenori din toată ţara, din domenii diferite. M-a ajutat şi faptul că sunt moderator al unui grup de antreprenori din România, cu 50.000 de membri, şi de acolo am cunoscut foarte multe persoane, care mi-au recomandat antreprenori care au transformat eşecul în succes”, spune Vlad.

Deși abia a fost lansată oficial, cartea se prezintă a fi un real succes! Au fost efectuate peste 400 de comenzi, cărțile urmând să fie livrate în perioada următoare.

Care este misiunea acestei cărți?

De a schimba perspectiva aspura eșecului în antreprenoriat și a aduce experiențele autentice ale antreprenorilor români. Într-o lume în care este promovat doar succesul, Vlad și-a propus să pornească în căutarea eșecului.

”Cred că putem învăța mult mai bine din eșec decât din succes. În momentul în care ne bucurăm de succes, credem că lucrurile vor merge tot mai bine, însă în realitate nu prea se întâmplă așa”, punctează Vlad Mocanu, tânărul care vrea să construiască succes analizând eșecul.

Cartea este disponibilă pe www.esecuridesucces.ro.

Vezi mai multe articole din categoria: Noutati