Branduri românești care au trecut proba timpului - arhitectură

Branduri românești care au trecut proba timpului - arhitectură

Clădirile de birouri din România evoluează și se aliniază trendurilor internaționale, mai ales în ce privește designul. Din ce în ce mai multe companii au înțeles că unul dintre factorii de succes în piață este legat de arhitectura birourilor. Pentru că multe dintre companiile multinaționale vin cu experiența prezenței în mai multe țări, pe diferite continente, acestea au venit cu un input legat de modul în care trebuie să arate sediile și spațiile de birouri din România, astfel încât să fie aliniate cu trendurile externe.

Una dintre firmele de ahitectură care reușește să surprindă prin modul în care reușește să conceapă birouri cu o arhitectură modernă, adaptată este AMA Design, care a câștigat în acest an Premiul “Cea mai bună firmă de arhitectură a anului”, acordată de Construction & Investment Journal.

AMA Design este cea mai experimentată companie din România specializată în office design. O echipă puternică de arhitecți cu un portofoliu impresionant de circa 1,8 milioane de metri pătrați amenajați în peste 200 de proiecte de birouri și peste de 30 sedii de multinaționale – pentru companii precum Huawei, ING, IBM, Veeam, Oracle, PWC, Orange, Telus, Renault, proiectate pe parcursul a 18 ani de existență a companiei, confirmă că acești tineri inovatori sunt exemplu că nouă generație poate deveni un reper atât în țară, cât și peste hotare.

Arhitecții de la AMA Design au stabilit standarde de calitate în design și în implementarea proiectelor de relocare ale companiilor și au creat interioare ce încurajeaza colaborarea și interacțiunea socială.  Birourile amenajate de ei sunt organizate strategic în functie de tipologia de lucru și de cultura fiecărei companii și reflecta identitatea de brand a clienților lor. Nu se tem să folosească culorile ca element dominant cu mobilierul cu design unicat și să combine texturile în detaliile de finisaje, iar iluminarea punctează decorativ anumite spații.  

AMA Design este unul dintre unul dintre brandurile românești prezente în cartea Proud To Be Romanian, o inițiativă care celebrează brandurile românești care au trecut proba timpului, prin intermediul mai multor cărți tipărite în format premium și a unor evenimente speciale.

Iată cum arată unul dintre ultimele proiecte ale AMA Design, la Orange Moldova:

Vezi mai multe articole din categoria: Noutati