Masterclass-uri de Inteligența Emoțională, la Cluj Business Days 2018

Masterclass-uri de Inteligența Emoțională, la Cluj Business Days 2018

Gestionarea emoțiilor, adaptarea acestora la business, legătura între aceste emoții și deciziile de business – acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care Natanael Costea le va aborda la Cluj Business Days 2018, în cadrul Masterclass-urilor speciale de Inteligență Emoțională. Inteligența Emoțională, care este încă destul de puțin cunoscută și dezbătută în țara noastră, va fi în centrul atenției și în cadrul seriei de evenimente EQ Summit care se vor desfășura în 10 iulie, la București și în 12 iulie, la Timișoara.

Masterclass-urile de Inteligență Emoțională se vor desfășura în 5 iulie, începând cu ora 16:30 și 18:30 și vor aborda două teme importante în business: Secretele Inteligenței Emoționale (EQ) care aduc fericire și prosperitate și EQ Masterclass - Claritate în Decizii prin Inteligență Emoțională (EQ).

Masterclass-urile de Inteligență Emoțională sunt recomandate pentru:

 • Antrepenori cu experiența afacerilor
 • Manageri cu nivel avansat și experiență în business
 • Lideri în continuă dezvoltare a cunoașterii
 • Profesioniști – lideri în domeniul lor – pregătiți pentru noi provocări

În cadrul acestor masterclass-uri vor fi discutate subiecte precum

 • Experimentarea gândirii la cel mai înalt nivel
 • Adaptare practică a Inteligenței Emoționale (EQ) la propria persoană sau afacere
 • Accelerarea culturii inovativă și creativă în compania ta
 • Claritate în deciziile importante ale vieții
 • Autoconștientizarea, armonizarea cu sinele
 • Legătura dintre IQ și EQ, avantajul competitiv
 • Emoțiile și mesajul lor, tu deții controlul
 • Fericirea și Prosperitatea, echilibrul vital

 

Despre Dr. Natanael Costea

Dr. Natanael Costea și-a început cariera în 1997 și și-a extins dezvoltarea profesională în leadership training, coaching și business education. Este pasionat de inteligență emoțională și leadership, cu focus pe dezvoltarea angajaților. Pentru a-și duce mai departe pasiunea, a pus bazele unui ONG, High EQ, cu ajutorul cărora organizează seminarii de Inteligență Emoțională în diferite comunități.

Este licențiat în Business la Edith Cowan University și a absolvit un Master of Arts (Leadership), în cadrul Sydney University. Și-a luat doctoratul la MIU.

Experiența lui Nataniel Costea cuprinde șapte ani de lucru în cadrul Australian Federal Government, 15 ani de antreprenoriat și management și peste 12 ani de coaching și traning de business și leadership coaching and training. În prezent este CEO și fondator al High EQ Australia.

Ești interesat de Inteligența Emoțională și de modul în care aceasta îți influențează business-ul? Completează formularul de mai jos pentru a primi e-book-ul ”In Tune with Yourself” de Dr. Natanael Costea, oferită de partenerii noștri de la High EQ. Înscrie-te la EQ Masterclass de la Cluj Business Days 2018 și la EQ Summit de la București și Timișoara - pentru că ești membru al comunității Business Days beneficiezi de 15% reducere la înscrierea la EQ Summit, folosind codul EQBD pe site-ul eqsummit.ro.

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimentele Business Days