Parteneriat Noblesse Group si Luxuria Residence – pentru un lifestyle de calitate

Parteneriat Noblesse Group si Luxuria Residence – pentru un lifestyle de calitate

 

De curând, Noblesse Group și Luxuria Residence au semnat un parteneriat de excepție, care să aducă și mai multe avantaje noilor proprietari din rezidențialul de lux, situat în Expoziției, sector 1 Bucuresti.

 
 
 

Noblesse Group a fost ales ca partener ideal pentru acei proprietari care iși doresc amenajări exclusiviste, având la bază un portofoliu vast, dar și numeroase recunoașteri internaționale. Acestea atestă poziția de leader în Romania pentru segmentul premium și luxury în design interior. Cele mai recente premii sunt: “The Best Luxury Interior Design Studio in Romania”, acordat de către Luxury Lifestyle Awards, New York la început lunii ianuarie 2021, dar și “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie.

Echipa de designeri și arhitecți Noblesse Group a realizat proiectul de amenajare interioară pentru prezentarea unui apartament, în cadrul colaborării cu Luxuria Residence. În cadrul proiectului, Noblesse Group pune în valoare apartamentul de 120 m2 printr-un concept de design modern, din care nu lipsesc accentele luxury.

 
1

Pentru clienții din ansamblul residențial Luxuria Residence, Noblesse Group vine cu un pachet de avantaje care se referă la discount-uri suplimentare la produse, dar și la serviciile de top oferite de o echipă profesionistă de arhitecți și designeri, gata să asigure designul personalizat pentru fiecare client. Un proces creativ care este strâns legat de modul unic de viață al fiecarui proprietar și pune calitatea vieții si experiența de a trăi frumos, pe primul loc.

Luxuria Residence este primul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent, fiind de la început proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria de "clădiri verzi”. Luxuria Residence cuprinde 9 blocuri cu un total de 630 de apartamente premium, dintre care 500 sunt finalizate. Locuințele proiectului au o tipologie vastă, de la studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, la duplex-uri și penthouse-uri. Concepute pentru a oferi un standard ridicat de calitate a vieții, acestea beneficiază de finisaje de lux, compartimentări eficiente, terase spațioase, dar și de înălțimi generoase de 2,8 – 3 m.

 

Despre Noblesse Group

Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare în viața clienților, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecți si designeri oferă servicii la cele mai înalte standarde, recunoscute atât pe piața autohtonă, cât și pe cea internațională. 

Un concept unic in lumea designului de interior, Noblesse Group reprezintă pe piața din Romania peste 300 de branduri atent selecționate, oferind o gamă completă de produse, de la mobilier, iluminat, finisaje, decorațiuni pentru implementarea proiectelor la cheie.

Membru al Asociației Internationale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experiența vastă și un portofoliu generos cu proiecte diverse, în care se regăsesc restaurări ale clădirilor de patrimoniu, amenajări interioare hoteluri, restaurante, spații publice, apartamante, vile, sedii de companie si office-uri.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevarată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, cladirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de design si artă, evenimente și cultură din Europa.

Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii, precum Boutique Award, în cadrul „The Most Office” pentru proiectul birouri Noblesse Group. În 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine, iar pentru rezultatele excepționale obținute în inovație prin design interior, Noblesse Group a primit „Premiul pentru excelență în inovație in design interior”, în cadrul Designer Awards, organizat de publicația LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Vezi mai multe articole din categoria: Management & Strategie