Eficientizează-ți afacerea cu ajutorul serviciilor de contabilitate online

Eficientizează-ți afacerea cu ajutorul serviciilor de contabilitate online

Tehnologizarea aduce cu sine multe provocări, dar și multe avantaje. Deși managerii și antreprenorii români nu se grăbesc cu introducerea tehnologiei în companiile pe care le conduc, în piață au apărut companii care oferă sprijin antreprenorilor pentru eficientizarea activității lor. De la companii de fintech și factoring, la aplicații care îi ajută pe antreprenori să eficientizeze cheltuielile companiei sau companii de servicii de contabilitate digitală, antreprenorii români pot opta acum pentru reducerea timpului petrecut cu operațiunile birocratice.

Contabilitatea online aduce eficiența în companii

Studiul Business Days efectuat în acest an în rândul antreprenorilor și managerilor din principalele regiuni ale țării a arătat faptul că la baza preocupărilor antreprenorilor se află managementul fluxului de numerar, înțelegerea sistemului de fiscalitate și a legislației care reglementează domeniul de activitate al companiei și controlul bugetului de venituri și cheltuieli iar managerii sunt preocupați de schimbările dese care apar din punct de vedere legislativ. Acest studiu este confirmat și de alte cercetări realizate de mari companii de audit, atât în țară, cât și în Europa.

Există însă și antreprenori care vor să aducă tehnologia accesibilă marilor companii la îndemană și pentru companiile mici. Daniel Mateescu, managerul care a contribuit semnificativ la creșterea TotalSoft de la o echipă de 20 oameni la una de peste 400 de angajați si la dezvoltarea brandului software Charisma de la un produs recunoscut în Romania la unul prezent pe cele patru continente, le propune antreprenorilor o soluție digitală de contabilitate. Soluția completă de contabilitate on-line de la Keez elimină timpul pierdut în multe discuții cu contabilii si, deloc de neglijat, tipmul pierdut in trafic în fiecare lună pe drumul către biroul acestora. Astfel, antreprenorii au mai mult timp și energie ca să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult: dezvoltarea afacerii.

Dacă esti antreprenorul unui IMM, poți profita de noile soluții pe care le oferă tehnologia și să alegi serviciile de contabilitate online care folosesc tehnologia Cloud pentru a schimba dinamica relației cu contabilul și a economisi timp.

Tehnologia Cloud permite accesul antreprenorului la platforma de contabilitate online pe baza unei subscripții, de pe orice tip de dispozitiv (smartphone, desktop, laptop, tableta), oriunde s-ar afla, singura condiție fiind să aibă o conexiune la Internet.

Diferențe între contabilitatea clasică și cea online

Care este diferența între aceste servicii și soft-urile clasice de contabilitate? Soft-urile de contabilitate clasice sunt destul de greu de folosit de către un antreprenor, motiv pentru care acestea acestea sunt utilizate mai ales de către contabili. Utilizarea unui astfel de soft necesită cunoștințe de contabilitate avansate, astfel că este neapărat necesară existența unui contabil.

Odată cu introducerea serviciilor de contabilitate online intervine însă un progres pentru cei care nu vor să fie mereu legați de contabili și fac tot posibilul de a scăpa de blocarea ultimei părți a lunii, cea care este dedicată de obicei circulatului între firmă și contabil cu diferite documente necesare bilanțului. Aceste servicii eficientizează relația dintre antreprenori și contabili: antreprenorul trebuie doar să uploadeze o copie scanată sau fotografiată a documentului dorit (de exemplu factura) într-o platformă sau o aplicație pe telefon, urmând ca informațiile din aceasta să fie procesate de catre specialiști și înregistrate, iar apoi totul fiind centralizat și furnizat sub formă de rapoarte on-line, accesibile 24/7 (inclusiv declarațiile pentru statul român).

Astfel, antreprenorul nu are nevoie nici de cunoștințe avansate de contabilitate, nici de un angajat sau colaborator permanent în departamentul financiar-contabil.

 

 

Care sunt beneficiile serviciilor de contabilitate online

 1. Ai rapoartele on-line la îndemână. Totate rapoartele sunt disponibile în platforma on-line sau în aplicația dedicată pe telefonul mobil.
 2. Ai consultanță nelimitata inclusă în abonamentul lunar. În baza abonamentului lunar ai la dispoziție sfaturile unui expert contabil CECCAR.
 3. Scapi de grijile umblatului pe drumuri. Daca ești un antreprenor într-un oraș mare precum București, Timișoara, Cluj sau Iași, știi foarte bine ce înseamnă să pierzi ore întregi în trafic, în loc să lucrezi pentru lucrurile cu adevărat importante. Iar când ai nevoie urgentă de o anumită factură sau când trebuie să pregătești salariile dar contabilul nu răspunde la telefon de câteva zile, soluția serviciilor de contabilitate online ar fi exact ceea ce ai nevoie, deoarece acestea îți oferă acces permanent la informațiile contabile de care ai nevoie, de pe orice dispozitiv cu o conexiune la Internet.
 4. Business-ul tău beneficiază de un management operațional mai eficient. Contabilitatea este o activitate consumatoare de timp și energie, pe care le-ai putea investi în altceva, cum ar fi în creșterea afacerii tale. Serviciile de contabilitate online pot prelua toate sarcinile repetitive consumatoare de timp și energie, oferindu-ți timpul de care ai nevoie pentru a administra și dezvolta businessul prin intermediul unui management operațional mai eficient și mai performant.
 5. Ai o viziune mai clară asupra business-ului tău. Serviciile de contabilitate online te ajută să o viziune cât mai clară asupra performanțelor bussiness-ului tău, care te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în timp util. Astfel vei reuși să depistezi și problemele și să găsești rapid soluții pentru ele, pentru că vei avea acces imediat documentele și informațiile de care ai nevoie.

 

Keez, prima platformă din România care oferă servicii complete de contabilitate online

Keez este prima platformă din România care oferă servicii complete de contabilitate online și instrumente de management operațional:

 • Servicii de contabilitate, salarizare și înființare firmă
 • Rapoarte optime care pot fi consultate ușor și rapid, fiind astfel mereu informat cu privire la performanțele business-ului;
 • Procese verificate Big4 – documentele sunt supuse unei supra-verificări din partea unui expert de înaltă competență;
 • Acces on-line la toate documentele generate de business;
 • Procesare rapidă a documentelor (facturi, chitanțe etc.) ce pot fi încărcate în platformă direct, prin intermediul aplicației online, ce poate fi descarcata pe telefon și tabletă
 • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricând, prin intermediul aplicației online, ce poate fi descarcata pe telefon și tabletă
 • Cele mai înalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansați de criptare de la Microsoft Azure;
 • Formularele și modelele necesare pentru facturare (descărcabile și editabile) pe platformă.

Vrei să fii un antreprenor modern, care își dedică timpul 100% business-ului și reduce la maxim timpul acordat birocrației? Înscrie-te folosind formularul de mai jos și folosește Keez, prima platformă din România care oferă servicii complete de contabilitate online și instrumente de management operațional. Alege serviciile complete de contabilitate Keez și beneficiază de trei luni gratuite, la alegere, consecutive sau nu, în urmatoarele 12 luni de la semnarea contractului și de o oră de consultanță la telefon cu unul dintre experții contabili CECCAR din echipa Keez.

Vezi mai multe articole din categoria: Idei si Oportunitati de Afaceri