Vino la 1NSPIRING Day la București Business Days 2018 - iată de ce!

Vino la 1NSPIRING Day la București Business Days 2018 - iată de ce!

Ești antreprenor în regiunea București - Ilfov și vrei să găsești soluții la problemele cu care se confruntă business-ul tău? Vino să afli cum îți poți dezvolta afacerea alături de Bart Jenezon, creatorul conceptului unic 1NSPIRING Day, care va fi prezent la București Business Days 2018 cu o zi de workshop-uri dedicate antreprenorilor, intraprenorilor și celor care au un business în stadiu de idee.

Ce vei învăța la 1NSPIRING Day workshops

1NSPIRING Day workshops este singurul workshop care oferă beneficii imediate pentru participanți: pe de o parte oferă o analiză completă a business-ului sau ideii de business, ajută la identificarea principalelor probleme ale companiei și ajută la găsirea de soluții aplicate cu ajutorul lui Bart și a experților din toate domeniile (financiar, legal, vânzări, antreprenoriat, online, marketing etc.) care vor fi prezenți pentru a-i sprijini pe participanți cu soluții concrete pentru problemele lor pentru ca la final, participanții să plece acasă cu un plan concret pentru perioada următoare.

1NSPIRING Day oferă o metodă simplă și eficientă de a vedea care sunt problemele și soluțiile pentru aceste probleme, bazându-se pe teorii antreprenoriale validate, dar și pe schimbul de informații între participanți.

Dacă ești un antreprenor la început de drum sau ai doar o idee de afacere, la workshop-urile 1NSPIRING vei putea să-ți validezi ideea și să afli care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a-ți dezvolta afacerea.

Dacă deții un start-up care a acumulat un pic de experiență, îți vei putea expune problemele și provocările, pentru ca la finalul zilei să ai rezolvări pentru aceste probleme. Pe parcursul evenimentului, facilitatorii vor aplica diferite tehnici de generare de idei, astfel încâtla finalul zilei vei avea și o serie de idei care să te ajute în dezvoltarea business-ului. Pe baza strategiei de business, Bart Jenezon și colegii săi îți vor oferi propriile insight-uri și opinii despre posibilele schimbări pe care ar trebui să le aplici și ce pași ar trebui să urmezi.

Cum vei învăța la 1NSPIRING Day

Programul 1NSPIRING Day este gândit în așa fel încât participanții să treacă prin mai multe etape: se începe cu ideea și scopul, se continua cu misiunea, viziunea și obiectivele, care vor fi puse apoi în modelul de business prin acțiune, business și generarea de clienți.

Odată ajuns la 1NSPIRING Day, vei parcurge împreună cu echipa ta (în cazul în care alegi să vii cu membrii echipei tale) la o scanare în profunzime a companiei tale, folosind 1NSPIRING Canvas – vor fi vizate toate aspectele business-ului – de la viziune, la oameni implicați, de la grupuri – țintă la risc financiar.

Cu ajutorul facilitatorilor și mentorilor prezenți la eveniment, dar și al celorlalți participanți, vei trece prin toate etapele canvas-ului iar la finalul zilei vei avea conturate soluțiile pentru probleme, etapele de urmat și cine va trebui să le îndeplinească.

Vezi aici cum a fost la 1NSPIRING Day la Cluj Business Days 2018.

 

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente