Testează-ți produsele și promovează-te la Expo București Business Days 2018!

Testează-ți produsele și promovează-te la Expo București Business Days 2018!

Antreprenorii la început de drum, companiile aflate la început care vor să-și valideze ideile și produsele, dar și companiile consacrate care au produse și servicii noi, pentru care au nevoie de testare și validare pot beneficia de acest serviciu, alături de promovare și participarea la manifestări cu informații relevante la București Business Days 2018. La fiecare eveniment Business Days oferim companiilor din regiune posibilitatea de a se promova în cadrul evenimentului, încercând astfel să îi ajutăm să devină mai performanți, să își valideze produsele/serviciile și să atragă noi clienți și parteneri.

Ai un produs/serviciu nou? Testează-l cu ajutorul comunității de business din Capitală!

Fie că deții un start-up, fie că ai o companie cu experiență, București Business Days 2018 este locul ideal unde poți obține un feedback avizat, de la oameni de business – manageri, antreprenori, specialiști în diferite domenii. Această expunere îți va putea aduce nu doar promovare, ci și expunerea la noi potențiali clienți sau parteneri pentru compania ta.

Ești start-up? București Business Days este soluția care te poate ajuta!

Business Days vine în sprijinul celor care au o idee de afaceri, celor care au un proiect de business sau celor care au lansat o afacere deja și nu au o vechime mai mare de 3 ani de la lansare să beneficieze de o serie de servicii și facilități de promovare care să-i ajute să devină mai buni, mai performanți și să treacă mai repede și cu bine peste perioada grea de la început.

Iată cum te poate ajuta prezența la București Business Days:

  • Vei primi suport în testarea și validarea ideii de afaceri sau a produselor/serviciilor,
  • Vei primi suport în obținerea de feedback și în realizarea unor sondaje de opinie în rândul participanților la eveniment,
  • Vei putea realiza demonstrații live către audienta Business Days,
  • Îți vom facilita întâlniri cu mentori, investitori, finanțatori, consultanți, traineri, dacă optezi pentru această opțiune
  • Vei primi suport în identificarea și facilitarea întâlnirilor cu potențiali colaboratori și parteneri
  • Poți beneficia de o subvenție de 50% pentru unul sau doi membri ai echipei (depinde de tipul de startup și de pachetul ales) cu tichete de acces Business Starter sau Professional Development și ajutor în dezvoltarea abilităților și competențelor de antreprenoriat

Care este profilul participanților la București Business Days

București Business Days 2018 va aduce laolaltă peste 700 de oameni de business din regiune și speakeri recunoscuți national și international, cu peste 15 ani de experiență.

Participanții la București Business Days 2018 sunt antreprenori, directori generali, CEO, manageri de departament, specialiști, care conduc sau activează în companii din domenii precum IT , construcții, imobiliare, financiar-bancar, publicitar, medical, telecomunicații, turism, mobilă, retail, Horeca.

Vrei să te înscrii pentru zona expo la București Business Days 2018? Completează formularul de mai jos!

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente
Etichete: