Reducere specială pentru toate doamnele în week-end-ul de 8 martie

Reducere specială pentru toate doamnele în week-end-ul de 8 martie

Week-end-ul de 8 martie aduce reduceri speciale pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să participe la evenimentele Business Days din prima parte a anului. În perioada 8-10 martie doamnele vor putea achiziționa bilete pentru Business Focus Iași (10 aprilie 2019) cu o reducere importantă. Astfel, pentru biletele achiziționate în 8 – 9- 10 martie veți beneficia de un discount de 35%, pe baza codului 8MARTIEBFIS2019 – cu condiiția ca plata să fie făcută până la finalul zilei de 11 martie.

Învață de la cei mai cunoscuți oameni de business și experți din România

Marius Ghenea, Dragoș Anastasiu, Sorin Faur, Adrian Cioroianu, Ovidiu Toader, Andreas Fuhrmann sunt doar câteva dintre numele importante care vor veni la Iași în 10 aprilie special pentru a împărtăși cu oamenii de business din regiunea Moldove informații prețioase acumulate în zeci de ani de experiență de lucru cu mari companii și antreprenori. Și în acest an temele au fost alese cu grijă, în așa fel încât să răspundă nevoilor antreprenorilor, managerilor și specialiștilor din regiunea Moldovei. Află mai multe despre temele abordate la Business Focus Iași consultând programul evenimentului.

Un cadou pentru tine sau pentru o femeie dragă? Ce zici de o experiență la Business Focus Iași 2019?

Experiența participării la Business Focus Iași 2019 poate fi cel mai frumos cadou pentru o doamnă sau domnișoară pasionată de dezvoltarea sa personală și profesională. Evenimentul aduce o zi de învățare intensivă, cu teme interesante și adaptate vremurilor în care trăim și regiunii Moldovei.

Vrei să le faci un cadou doamnelor din compania ta sau din echipele clienților și/sau partenerilor tăi? Cumpără tichete la prețul special de 8 martie sau scrie-ne pentru o ofertă personalizată corporate (pentru un număr mai mare de tichete), la care poți adăuga și experiențe VIP dedicate.

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente