Reducere de 8 martie pentru doamne la Cluj Business Days 2019

Reducere de 8 martie pentru doamne la Cluj Business Days 2019

Beneficiază de o super reducere pentru evenimentului anului în Ardeal! Week-end-ul de 8 martie aduce reduceri speciale pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să participe la evenimentele Business Days din prima parte a anului. În perioada 8-10 martie doamnele din regiunea Ardealului vor putea achiziționa bilete pentru Cluj Business Days 2019 (10 - 11 iulie 2019) cu o reducere importantă. Astfel, pentru biletele achiziționate în zilele 8 - 9 - 10 martie veți beneficia de un discount de 35%, pe baza codului 8MARTIEBDCJ2019 – cu condiția ca plata să fie făcută până la finalul zilei de 11 martie.

Învață de la cei mai cunoscuți oameni de business și experți din România

Marius Ghenea, Dragoș Anastasiu, Cristian Onețiu, Dan Mocanu, Stephen Wright, Alex Cernătescu, Natanael Costea, Radu Lupaș, Mihai Bonca, Sorin Faur, Adrian Cioroianu, Silviu Hotăran, Mihaela Stroe, Ovidiu Toader sunt doar câteva dintre numele importante care și-au confirmat prezența la Cluj Business Days 2019, în 10 si 11 iulie. Și, la fel ca întodeauna, promitem că și în acest an vom alege cele mai interesante teme pentru evenimentul care reunește în fiecare an peste 700 de oameni de business din regiunea Ardealului.

Un cadou pentru o femeie dragă - participarea la Cluj Business Days 2019

Participarea la Cluj Business Days este una care ajută în dezvoltarea de parteneriate și noi relații. Majoritatea celor care au participat anii trecuți la evenimentul de afaceri al anului în Cluj spun că au reușit să-și crească afacerile și carierele, că au găsit noi parteneri și noi teme de dezvoltat în carieră. De aceea, un tichet de participare la Cluj Business Days 2019 poate fi cel mai frumos cadou pentru o doamnă sau domnișoară pasionată de dezvoltarea sa personală și profesională.

Vrei să le faci un cadou doamnelor din compania ta sau din echipele clienților și/sau partenerilor tăi? Cumpără tichete la prețul special de 8 martie sau scrie-ne pentru o ofertă personalizată corporate (pentru un număr mai mare de tichete), la care poți adăuga și experiențe VIP dedicate.

sau folosește linkurile directe:

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente