Promovează-te și atrage noi clienți la Business Focus Iași 2019!

Promovează-te și atrage noi clienți la Business Focus Iași 2019!

Fiecare eveniment Business Days este o ocazie potrivită de promovare pentru companiile din regiune. Acestea au posibilitatea de a se promova în cadrul evenimentului - încercăm astfel să îi ajutăm să devină mai performanți, să își valideze produsele/serviciile și să atragă noi clienți și parteneri.

Ai un produs/serviciu nou? Testează-l cu ajutorul comunității de business din Moldova!

Fie că deții un start-up, fie că ai o companie cu experiență, Business Focus Iași 2019 este locul ideal unde poți obține un feedback avizat, de la oameni de business – manageri, antreprenori, specialiști în diferite domenii. Odată cu această expunere, vei putea obține noi clienți sau parteneri pentru compania ta, fapt care va duce la dezvoltarea acesteia.

Ești start-up? Iată cum te putem ajuta!

Business Days vine în sprijinul celor care au o idee de afaceri, celor care au un proiect de business sau celor care au lansat o afacere deja și nu au o vechime mai mare de 3 ani de la lansare să beneficieze de o serie de servicii și facilități de promovare care să-i ajute să devină mai buni, mai performanți și să treacă mai repede și cu bine peste perioada grea de la început.

Iată pe scurt cu ce te putem ajuta:

  • participare subvenționată cu 50% pentru unul sau doi membri ai echipei (depinde de tipul de startup și de pachetul ales) cu tichete de acces Business Starter sau Professional Development și ajutor în dezvoltarea abilităților și competențelor de antreprenoriat
  • suport în testarea și validarea ideii de afaceri, suport în validarea produselor/serviciilor,
  • suport în obținerea de feedback și în realizarea unor sondaje de opinie în randul participanților la eveniment,
  • suport în realizarea de demonstrații live și în prezentarea solutiei catre audienta Business Days,
  • suport în realizarea și facilitarea unor întâlniri cu mentori, investitori, finanțatori, consultanți, traineri,
  • suport în identificarea și facilitarea întâlnirilor cu potențiali colaboratori și parteneri

Care este profilul participanților la Business Focus Iași

Business Focus Iași 2019 va aduce laolaltă peste 300 de oameni de business din regiune și speakeri recunoscuți national și international, cu peste 15 ani de experiență.

Participanții la Business Focus Iași 2019 sunt antreprenori, directori generali, CEO, manageri de departament, specialiști, care conduc sau activează în companii din domenii precum automotive,  IT , electronică, construcții, imobiliare, transporturi, financiar-bancar, publicitar, medical, telecomunicații, turism, mobilă, retail, Horeca.

Vrei să te înscrii pentru zona expo la Business Focus Iași 2019? Completează formularul de mai jos!

 

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente