Descifrăm transformările din jurul nostru la Romanian Business Leaders Summit 2019

Descifrăm transformările din jurul nostru la Romanian Business Leaders Summit 2019

”Schimbarea este singura constantă în viață”, spune o maximă pe care probabil o auzim prea des. Adaptată în context românesc, o variantă mai potrivită ar fi ”incertitudinea este singura noastră certitudine”. Atât descifrarea schimbării, cât și gestionarea incertitudinii vor fi temele celei de-a opta ediții a Romanian Business Leaders Summit din 13 și 14 martie 2019.

Cele 5 paliere din perspectiva cărora vor fi explorate transformările sunt: societate, organizații, business, educație și tehnologie, alături de experți cunoscuți din fiecare domeniu, precum: Dominik ISLER – CEO Swiss Economic Forum, Benny CORVERS, Cofondator și Managing Partner Prepared Mind, (Belgia), Marie RINGLER, Head of Ashoka Europe, dar și Radu GEORGESCU, Founding Partner Gecad Ventures, Steven van GRONINGEN, Președinte Raiffeisen Bank, Dan ȘTEFAN, Cofondator Autonom, Ciprian MORAR, Fondator și CEO Lateral România și Ligia DECA,  Consilier de Stat, Administrația Prezidențială.

Cu această ocazie vor fi trecute în revistă realizările celor 8 proiecte RBL și vor fi premiate meritocrația în mai multe domenii prin acordarea premiilor RBL pentru următoarele categorii: Model de business inovator, Tânăr antreprenor, Business cu impact social. Business rural, Lider roman de business din Diaspora, Jurnalist de business și Funcționarul public al anului.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici. Pentru a participa la eveniment, completați acest formular. Nu e sigur că, împreună, vom schimba lucrurile, dar este sigur că de unii singuri nu vom schimba nimic.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un alt eveniment important va avea loc în 15 martie (vineri), între orele 10:00 și 13:00: participanții la Summitul RBL sunt invitați să participe la workshopul “Construirea unor organizații la fel de uimitoare ca și oamenii din interiorul ei”. Workshopul va fi în engleză și va fi susținut de Benny Corvers și Jesper Hanssen de la Prepared Mind. Numărul de locuri este limitat la 20 de persoane, în ordinea înscrierii. Locația va fi anunțată ulterior celor care se înscriu.

În climatul de astăzi, rețetele tradiționale de optimizare și reorganizare a companiilor și-au atins limitele. Acest atelier de lucru de 3 ore vă va oferi noi cunoștințe și instrumente practice pentru a începe să vă reinventați organizația.

Veți avea parte de o mulțime de modele și exemple de inspirație din lumea reală pentru a face față mai bine complexității din zilele noastre printr-un design mai bun al organizației. Facilitatorii Benny și Jesper de la Prepared Mind (Belgia) vor împărtăși metode și principii dovedite, pe măsură ce veți începe să lucrați cu propriile provocări din companiile voastre.

Formular de înscriere poate fi găsit aici. Evenimentul este dedicat exclusiv participanților la Summitul RBL.

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente