Cum a ajutat 1NSPIRING Day antreprenorii clujeni

Cum a ajutat 1NSPIRING Day antreprenorii clujeni

Participanții la 1NSPIRING Day workshops de la Cluj Business Days 2018 au fost inspirați de sesiunile din 5 iulie.

Iată câteva testimoniale de la antreprenorii prezenți la 1NSPIRING Day workshops la Cluj Business Days 2018:

Farmacia Natura - "1nspiring Day a fost la modul real un moment de inspirație. Metoda învățată în cadrul acestor workshop-uri mi-a adus o mai bună claritate asupra afacerii mele per ansamblu și asupra posibilităților de dezvoltare pe termen mediu și lung. Este un instrument ușor de înțeles și folosit care te ajută ca antreprenor să-ți atingi obiectivele mult mai rapid, într-un timp foarte scurt și cu cheltuieli semnificativ mai mici. Surpriza mea a fost faptul că am realizat că pot folosi această metodă de lucru și cu echipa mea. Ne-a ajutat să fim mult mai eficienți, climatul organizațional s-a îmbunătățit în mod vizibil, suntem toți mult mai responsabili și în sfârșit vorbim aceeași limbă. în mod interesant am ajuns să ne placă să muncim împreună iar clienții noștri simt această schimbare în bine și în ultima perioadă primim feedback-uri pozitive din ce în ce mai des.

Prin urmare, nu pot decât să mulțumesc echipei Business Days si lui Bart Jenezon pentru această inițiativa. Mi-aș dori pe viitor cât mai multe astfel de workshop-uri practice în cadrul cărora să avem posibilitatea să învățăm cum să aplicăm noi tehnici și metode de lucru în afacerile noastre. Și nu în ultimul rând doresc să mulțumesc NTT Data, Life is Hard, Spherik Accelerator pentru că eu am fost unul dintre norocoșii care au obținut o bursă de participare.  Această bursa a fost binevenită și a venit la timpul potrivit. Banii economisiți i-am investit în cărți care mi-au fost recomandate de Cristian Onețiu și Eusebiu Burcaș și progresul este simțitor. Tot ceea ce-mi doresc acum pe viitor, este să pot să mulțumesc tuturor și prin rezultate."

Gabriela Mureșan - ”Mulțumesc, Bart pentru acest workshop extraordinar, mi-a fost foarte folositor atât mie, cât și afacerii mele, multe lucruri au reușit să mi se clarifice în minte după 1nspiring Day! Mulțumesc și echipei de facilitatori pentru că ne-a ajutat foarte mult la punctarea ideilor. Multumim pentru bursele acordate, au fost binevenite, mai ales pentru tineri antreprenori la început de drum!

Și facilitatorii români care l-au ajutat pe Bart Jenezon la woskshop-uri au fost foarte încântați de cele întâmplate acolo:

Adrian Cioroianu - “1nspiring mi-a plăcut din două perspective: așa cum îi zice numele, chiar este o inspirație și îți dă ocazia să lucrezi cu un trainer inspirat dar și cu participanți pasionați de ideile lor, de business-ul lor și in al doilea rând pentru latura practică. Îmi place mult “canvas-ul”, modelul pe care Bart l-a dezvoltat. Te “forțează” să urmărești pas cu pas tot ce este important când vine vorba de business-plan-ul tău și să nu omiți nici un detaliu crucial care poate face diferența. Inspirație pură!”

Adi Ploscaru - La începutul lunii iulie, în cadrul evenimentului Business Days Cluj, am avut plăcerea și bucuria să fiu facilitator și mentor (pe zona financiară a afacerii) pentru participanţi, la seria de workshop-uri “1nspiring Day”, susţinută de Bart Jenezon. Programul și-a propus să-i ajute pe cei prezenţi să treacă rapid de la stadiul de idee la cel acţiune sau de la stadiul de start-up la cel de creștere. Am fost “inspirat” de simplitatea modelului folosit, ce aduce repede claritare și acţiune antreprenorilor. Recomand cu drag programul lui Bart.  

Ești antreprenor din regiunea Banatului? Înscrie-te la 1NSPIRING Day la Timișoara Business Days 2018!

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente