Bursele de participare 1NSPIRING, soluție pentru participarea subvenționată la 1NSPIRING Day Workshops

Bursele de participare 1NSPIRING, soluție pentru participarea subvenționată la 1NSPIRING Day Workshops

Venim în sprijinul antreprenorilor în încercarea lor de a-și impulsiona afacerile: în 13 decembrie am programat trei masterclass-uri de antreprenoriat cu Radu Georgescu, Marius Ghenea și Cristian Onețiu și workshop-urile 1NSPIRING Day, acolo unde vor putea găsi soluții practice pentru problemele cu care se confruntă afacerile lor și vor pleca acasă cu un plan de acțiune concret pentru perioada următoare.

Modelează-ți afacerea cu ajutorul workshop-urilor 1NSPIRING

1NSPIRING Day vine pentru prima oară la București Business Days. 1NSPIRING Day vine cu un model nou de business, structurat pe trei workshop-uri intensive, susținute de Bart Jenezon (care a condus companii precum WeQu, Business Academy, NuGuRu, NF.TV Lab, Newformation).

Seminariile care s-au bucurat de un real success la Cluj și Timișoara Business Days 2018, provoacă antreprenorii să-și analizeze ideile și afacerile dintr-o perspectivă nouă, astfel încât să poată determina influențele contextului de business în propriul plan de afaceri. În plus, pe parcursul workshop-urilor ei învață cum să demareze proiectele, cum să depășească barierele de creștere și cum să capitalizeze momentele de cumpănă, iar la finalul zilei vor avea o imagine clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte, vor primi sfaturi și soluții aplicate. Evenimentul e dedicat deopotrivă startup-urilor și antreprenorilor concentrați scale-up, dar si celor cu o dezvoltare accelerată.

Bursele 1NSPIRING DAY, dedicate antreprenorilor în nevoie

10 antreprenori/start-up-uri din regiunea București - Ilfov pot beneficia de burse de participare la 1NSPIRING Day, pe baza unei selecții realizate împreună cu partenerii Business Days pentu acest program - CIT Grup și Vego Holding. Împreună cu aceștia am reușit să conturăm un program de burse care să vină în întâmpinarea nevoilor tinerilor antreprenori, program ce va susține participarea la programul 1NSPIRING Day pentru reprezentanții a aproximativ 10 de start-up-uri, care fie că sunt în stadiu de idee, fie că sunt companii care sunt prezente în piață.

Ce vei învăța la 1NSPIRING Day workshops

1NSPIRING oferă o metodă simplă și eficientă de a vedea care sunt problemele și soluțiile pentru aceste probleme, bazându-se pe teorii antreprenoriale validate, dar și pe schimbul de informații înte participanți.

Dacă ești un antreprenor la început de drum sau ai doar o idee de afacere, la workshop-urile 1NSPIRING vei putea să-ți validezi idea și să afli care sunt pașii pe care trebuie să-I parcurgi pentru a-ți dezvolta afacerea.

Dacă deții un start-up care a acumulat un pic de experiență, îți vei putea expune problemele și provocările, pentru ca la finalul zilei să ai rezolvări pentru aceste probleme. Pe parcursul evenimentului, facilitatorii vor aplica diferite tehnici de generare de idei, astfel încât la finalul zilei vei avea și o serie de idei care să te ajute în dezvoltarea business-ului. Pe baza strategiei de business, Bart Jenezon și colegii săi îți vor oferi propriile insight-uri și opinii despre posibilele schimbări pe care ar trebui să le aplici și ce pași ar trebui să urmezi.

Dacă vrei să afli mai multe motive pentru care merită să participi la 1NSPIRING Day, citește articolul de pe blog.

Vrei să participi la workshop-urile 1NSPIRING Day și ai nevoie de o bursă pentru a fi acolo? Completează formularul de mai jos, iar candidatura ta va fi analizată de echipa care organizează 1NSPIRING Day.

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente