Antreprenorii pot obține burse la 1NSPIRING DAY LA Timișoara Business Days

Antreprenorii pot obține burse la 1NSPIRING DAY LA Timișoara Business Days

Timișoara Business Days 2018 este ocazia perfectă pentru antreprenorii din zona Banatului pentru a da un impuls propriei afaceri – fie că se înscriu la workshop-urile 1NSPIRING Day, fie că participă la manifestările din 24 și 25 octombrie (sesiuni de antreprenoriat, workshop-uri de marketing și vânzări, HR&Leadership, Management și Strategie), ori că își validează serviciile/produsele/ideile cu ajutorul celor prezenți la eveniment prin intermediul promovării în zona expo, antreprenorii au șansa de a fi parte din cel mai mare eveniment de business din zona Banatului.

Modelează-ți afacerea cu ajutorul workshop-urilor 1NSPIRING

1NSPIRING Day, una dintre cele mai apreciate serii de seminarii de business din Europa, vine pentru prima oară la Timișoara în cadrul celor două zile de Business Days. 1NSPIRING Day vine cu un model nou de business, structurat pe patru workshop-uri intensive, susținute de Bart Jenezon (care a condus companii precum WeQu, Business Academy, NuGuRu, NF.TV Lab, Newformation).

Seminariile care s-au bucurat de un real success la Cluj Business Days 2018, provoacă antreprenorii să-și analizeze ideile și afacerile dintr-o perspectivă nouă, astfel încât să poată determina influențele contextului de business în propriul plan de afaceri. În plus, pe parcursul workshop-urilor ei învață cum să demareze proiectele, cum să depășească barierele de creștere și cum să capitalizeze momentele de cumpănă, iar la finalul zilei vor avea o imagine clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte, vor primi sfaturi și soluții aplicate. Evenimentul e dedicat deopotrivă startup-urilor și antreprenorilor concentrați scale-up, dar si celor cu o dezvoltare accelerată.

Bursele 1NSPIRING DAY, dedicate antreprenorilor în nevoie

Aproximativ 30 de start-up-uri din zona Banatului pot beneficia de burse de participare la 1NSPIRING Day, pe baza unei selecții realizate împreună cu partenerii Business Days pentu acest program - CIT Group și Chivas The Venture. Împreună cu aceștia am reușit să conturăm un program de burse care să vină în întâmpinarea nevoilor tinerilor antreprenori, program ce va susține participarea la programul 1NSPIRING Day pentru reprezentanții a aproximativ 30 de start-up-uri, care fie că sunt în stadiu de idee, fie că sunt companii care sunt prezente în piață.

Ce vei învăța la 1NSPIRING Day workshops

1NSPIRING oferă o metodă simplă și eficientă de a vedea care sunt problemele și soluțiile pentru aceste probleme, bazându-se pe teorii antreprenoriale validate, dar și pe schimbul de informații înte participanți.

Dacă ești un antreprenor la început de drum sau ai doar o idee de afacere, la workshop-urile 1NSPIRING vei putea să-ți validezi idea și să afli care sunt pașii pe care trebuie să-I parcurgi pentru a-ți dezvolta afacerea.

Dacă deții un start-up care a acumulat un pic de experiență, îți vei putea expune problemele și provocările, pentru ca la finalul zilei să ai rezolvări pentru aceste probleme. Pe parcursul evenimentului, facilitatorii vor aplica diferite tehnici de generare de idei, astfel încât la finalul zilei vei avea și o serie de idei care să te ajute în dezvoltarea business-ului. Pe baza strategiei de business, Bart Jenezon și colegii săi îți vor oferi propriile insight-uri și opinii despre posibilele schimbări pe care ar trebui să le aplici și ce pași ar trebui să urmezi.

Dacă vrei să afli mai multe motive pentru care merită să participi la 1NSPIRING Day, citește articolul de pe blog.

Vrei să participi la workshop-urile 1NSPIRING Day și ai nevoie de o bursă pentru a fi acolo? Completează formularul de mai jos, iar candidatura ta va fi analizată de echipa care organizează 1NSPIRING Day.

Vezi mai multe articole din categoria: Evenimente