International Summer School Education

International Summer School Education

International Summer Schools Education - ISSEDU,  cu o experiență de 6 ani în organizarea taberelor de vară educaționale în străinătate, oferă tuturor participanților o experiență captivantă și de calitate superioară.

Dorim să oferim participanților la scolile de vară oportunitatea de a cunoaște noi programe educaționale ce combină participarea la cursuri de limbi străine cu experimentarea modului de predare din Anglia, Germania, SUA, Franța și multe altele, îmbogățirea vocabularului și a pronunției în limbi străine și experimentarea de noi culturi.

International Summer Schools Education - ISSEDU vă oferă posibilitatea de a vă integra într-un mediu multicultural, de a crea noi legături și de a vă îmbogăți cunoștințele. De asemenea, participanții la taberele internationale vor beneficia de activități recreative care contribuie la dezvoltarea abilităților practice, de relaționare și de muncă în echipă, organizate în cadrul instituțiilor partenere.

Menirea noastră este sa ajutăm elevii să iși atingă scopurile personale și profesionale, punându-le la dispoziție o gamă largă de cursuri cu rolul principal de îmbunătățire a abilităților de comunicare care conduc la succes personal și profesional.

 

Profesorii cu care colaborăm au întotdeauna grijă ca participanții la tabere să fie în siguranță și se asigură, alături de profesorii nativi ai țărilor partenere, ca și cursurile pot deveni o plăcere.

Împărtășim experiența bogată și calitatea serviciilor noastre și vă oferim posibilitatea de a beneficia de modalități practice de dezvoltare a abilităților copiilor dumneavoastră. Participanții la taberele internationale de vară au apreciat experiența oferită și și-au manifestat interesul de a o repeta, de a continua să cunoască oameni, locuri și culturi noi. ISSEDU vă oferă cele mai reușite tabere şcolare internaționale pentru elevi, în cadrul cărora participanții au posibilitatea de a-si îmbogăți cunoștințele de limbi străine, de a cunoaște noi culturi și de a forma prietenii internaționale.

International Summer Schools Education se adresează copiilor și adolescenților care doresc să își perfecționeze abilitățile de comunicare și cunoștințele de limbi străine, să trăiască experiențe noi în medii multiculturale, să comunice cu vorbitorii nativi și părinților care doresc să investească în dezvoltarea și educația copiilor lor. Taberele de vară internationale se adresează și cadrelor didactice care doresc să îndrume elevii spre activități educaționale și extracurriculare în domenii diverse și interesante.

Taberele educaționale de vară reprezintă experiențe de viață cu impact asupra modului în care tinerii percep lumea înconjurătoare, oportunitățile disponibile și dezvoltarea personală.

Vă așteptam pe site-ul nostru pentru a vedea toate oportunitățile pe care vi le oferim www.issedu.ro sau ne puteți contacta la telefon 0332/139999.

”Natura ne aseamană, educația ne deosebește.” Confucius”

 

Vezi mai multe articole din categoria: Dezvoltare Personala
Etichete: