De ce să participi la 1NSPIRING Day la Cluj Business Days 2018

De ce să participi la 1NSPIRING Day la Cluj Business Days 2018

Ești antreprenor în Cluj și vrei să găsești soluții la problemele cu care se confruntă business-ul tău? Vino la la 1NSPIRING Day! Bart Jenezon, creatorul conceptului unic 1NSPIRING Day workshops va fi prezent la Cluj Business Days 2018 cu o zi de workshop-uri dedicate antreprenorilor, intraprenorilor și celor care au o idee, însă nu au început încă afacerea. Fie că ai deja o companie mică, fie că ai deja câțiva ani de experiență, aceste workshop-uri sunt menite să îți crească afacerea și să aibă un impact pozitiv în dezvoltarea acesteia, în etape diferite ale dezvoltării.

Ce vei învăța la 1NSPIRING Day workshops

1NSPIRING oferă o metodă simplă și eficientă de a vedea care sunt problemele și soluțiile pentru aceste probleme, bazându-se pe teorii antreprenoriale validate, dar și pe schimbul de informații înte participanți.

Dacă ești un antreprenor la început de drum sau ai doar o idee de afacere, la workshop-urile 1NSPIRING vei putea să-ți validezi idea și să afli care sunt pașii pe care trebuie să-I parcurgi pentru a-ți dezvolta afacerea.

Dacă deții un start-up care a acumulat un pic de experiență, îți vei putea expune problemele și provocările, pentru ca la finalul zilei să ai rezolvări pentru aceste probleme. Pe parcursul evenimentului, facilitatorii vor aplica diferite tehnici de generare de idei, astfel încâtla finalul zilei vei avea și o serie de idei care să te ajute în dezvoltarea business-ului. Pe baza strategiei de business, Bart Jenezon și colegii săi îți vor oferi propriile insight-uri și opinii despre posibilele schimbări pe care ar trebui să le aplici și ce pași ar trebui să urmezi.

 

Cum vei învăța la 1NSPIRING Day

Programul 1NSPIRING Day este gândit în așa fel încât participanții să treacă prin mai multe etape: se începe cu ideea și scopul, se continua cu misiunea, viziunea și obiectivele, care vor fi puse apoi în modelul de business prin acțiune, business și generarea de clienți.

Odată ajuns la 1NSPIRING Day, vei parcurge împreună cu echipa ta (în cazul în care alegi să vii cu membrii echipei tale) la o scanare în profunzime a companiei tale, folosind 1NSPIRING Canvas – vor fi vizate toate aspectele business-ului – de la viziune, la oameni implicați, de la grupuri – țintă la risc financiar.

Cu ajutorul facilitatorilor și mentorilor prezenți la eveniment, dar și al celorlalți participanți, vei trece prin toate etapele canvas-ului iar la finalul zilei vei avea conturate soluțiile pentru probleme, etapele de urmat și cine va trebui să le îndeplinească.

 

 

Dacă vrei să afli ce înseamnă 1NSPIRING DAY și să citești cartea echipei olandeze de la 1NSPIRING, completează formularul de mai jos. Și pentru că ești membru al comunității Business Days, la final vei primi și o reducere de 15% pe care să o folosești pentru achiziționarea unui bilet la 1NSPIRING DAY Workshops.

 

Vezi mai multe articole din categoria: Antreprenoriat