Cum arată birourile celor mai cunoscute companii din lume

Cum arată birourile celor mai cunoscute companii din lume

Cine nu și-ar dori să lucreze într-o companie precum Apple sau Facebook? Într-o perioadă în care marile companii s-au adaptat din mers la dorința angajaților de a munci în spații de lucru prietenoase și dotate nu doar cu bucătării sau săli de relaxare, ci și cu tot felul de noi inovații tehnologice care să îi ajute să fie mai creativi, lupta dintre acestea pentru titlul de cele mai frumos sediu este încă deschisă. De la pădurile tropicale în interiorul unor sfere și până la clădirile cu săli de sport pe balcon, iată cum arată câteva dintre sedille celor mai cunoscute companii din lume. 

Amazon este în acest moment o companie în permanentă creștere, atât în ce privește valoarea la Bursă, cât și în ce privește numărul de sedii și angajați. Firma lui Jeff Bezos a inaugurat în 2017 unul dintre cele mai spectaculoase sedii de companie din lume, Amazon Spheres din Seattle, care are forma unor sfere, în interiorul cărora se află nu doar birouri și săli de ședințe, ci și o pădure tropicală. 

 

Apple este a doua companie aflata in lupta pentru cele mai cool birouri. Gigantul tech a inaugurat noul sediu Apple Park in aprilie 2017, desi constructia care seamănă cu o navă spațială nu era încă finalizată. Sediul din Cupertino are peste 80% verdeață și un iaz în mijlocul complexului. 

 

Facebook întregește trioul coloșilor IT aflați în permanentă expansiune și o continuă creștere a numărului birourilor. În ultimii ani, compania lui Mark Zuckerberg a anunțat că va inaugura un nou sediu în 2018 în Statele Unite și își va extinde și birourile din Londra. Birourile Facebook sunt o combinație de industrial și cool design.

 

Google este cinsiderată una dintre cele mai cool companii pentru care să lucrezi, pentru că este într-o permanentă efervescență și are printre cele mai cool birouri. Firma care deține cel mai utilizat motor de căutare din lume are 70 de birouri în 50 de țări, birourile fiind complet diferite între ele. 

 

Microsoft este unul dintre cei mai mari producatori de software din lume, fiind in top 5 companii tech la nivel mondial. Compania are peste 30.000 de angajați în întreaga lume, o parte fiind și în birourile din România. Sediile centrale sunt prezente pe fiecare continent, iar centrele de dezvoltare, suport tehnic, operațiuni și vânzări în diferite țări din principalele regiuni. Iată cum arată câteva din birourile Microsoft din lume:


Microsoft offices

 

Cât de mult contează pentru tine biroul în care muncești? Dar pentru alți angajați? Care sunt tendințele în ce privește spațiile de birouri în România? Află răspunsuri la aceste întrebări de la specialiștii invitați la evenimentele Business Days. Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cum te poți înscrie la următorul eveniment Business Days! 

Vezi mai multe articole din categoria: antreprenoriat