Unul dintre cei mai buni experţi în detectarea minciunii, turcul Emrah Akcay vine pentru prima dată în România

Unul dintre cei mai buni experţi în detectarea minciunii, turcul Emrah Akcay vine pentru prima dată în România

Emrah Akçay este ofiter de peste 20 de ani si seful Diviziei de Social Media din cadrul Comandamentului General al Jandarmeriei din Turcia. Este autorul cartilor "Silent Nonverbal Leakages" si "Manual of Body Language and Lie Catching".

Datorita profesiei sale, a lucrat cu mii de oameni din provincii diferite ale Turciei si a lucrat de cateva ori in strainatate, devenind expert in comunicarea verbala si nonverbala, detectarea minciunii din comunicarea scrisa, orala si social media.

Emrah vine pentru prima oara in Romania si este partener de afaceri cu Dr. Mihaela Stroe, singurul profiler din Romania pregatit personal de fostul agent FBI, Joe Navarro, recunoscut ca fiind cel mai bun criminal profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului.

Impreuna vor sustine in cadrul Business Days Bucuresti un MasterClass in limba engleza cu tema "Advanced Nonverbal Communications applied in Negotiations". Participantii la acest MasterClass interactiv vor intelege ce semnale nonverbale de disconfort pot aparea in negocieri, cat de important este sa detectezi rapid semnale nonverbale de evitare si apropiere intr-o negociere, cum sa analizezi declaratiile false in timpul unei negocieri folosind interpretarea semnalelor verbale si nonverbale.

 

Vrei sa fii unul dintre cei care invata cum sa negocieze mai bine cu ajutorul unuia dintre cei mai buni specialisti in detectarea minciunii? Inscrie-te la Masterclass-ul sustinut de Emrah Akcay si Mihaela Stroe la Bucuresti Business Days 2019.

 
Vezi mai multe articole din categoria: Business Days
Etichete: Emrah Akcay